/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از قطر/
صلصالي: اميدوارم با دست پر به ايران بازگرديم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال ذوب آهن گفت: اميدوارم با كسب 3 امتياز با دست پر به ايران بازگرديم.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از قطر، محمد صلصالي در نشست مطبوعاتي ديدار تيمهاي الريان قطر و ذوب آهن ايران اظهار داشت: هر تيمي كه به ليگ قهرمانان آسيا ميآيد قابل احترام و خوب است و الريان هم از اين قاعده مستثني نيست. شناخت خوبي از تيم قطري دارم ضمن اينكه قرار است امشب اين حريف را آناليز كنيم.
وي ادامه داد: اميدوارم بر اساس داشتههاي فني و آنچه كه تا به حال كادر فني به ما گوشزد كرده و همچنين نكاتي كه از آناليز امشب به دست ميآوريم، بتوانيم بازي خوبي را ارائه كنيم.
صلصالي در مورد شناخت از مهاجمان الريان گفت: در اين مورد نظري نميدهم و به عنوان يك بازيكن براي رقيب قطري احترام قائلم اما در مورد تيم خودم و خط دفاعياش اين نكته را ميگويم كه در فصل گذشته با دريافت 4 گل نشان داديم كه از خط دفاعي مستحكمي برخوردار هستيم.
وي يادآور شد: اميدوارم با اتكا به اين ويژگيها بتوانيم شرايط بهتري مقابل الريان داشته باشيم و با كسب 3 امتياز با دست پر به ايران بازگرديم.