سرپرست گروه مولفان كتاب «جهاد اقتصادي» در گفتوگو با فارس:
جهاد اقتصادي از حوزه فرهنگ تفكيكناپذير است
خبرگزاري فارس: حجتالاسلام سيد حسين كوششي گفت: بايد آگاه بود، هر چه در حوزه فرهنگي جهاد صورت گيرد حوزه اقتصاد تقويت خواهد شد، چرا كه مباحث اقتصادي و جهاد اقتصادي با حوزه فرهنگ عجين و تفكيك ناپذير است.
حجتالاسلام سيد حسين كوششي مدير عامل موسسه قرآني نداي ملكوت و از اعضاء هيات مولف كتاب «جهاد اقتصادي» در گفتوگو با خبرنگار فارس درباره نامگذاري اين سال و اينكه اين جهاد در بخش فرهنگي به چه شكلي اجرايي ميشود، گفت: در بخش فرهنگي و ساير بخشها مهمترين و مبناييترين حركت در راستا و مسير جهاد اقتصادي فعاليت و تلاش جدي است.
به گفته كوششي، كار و تلاش و فعاليت در هر حوزه بايد افزون شود و هر فرد در هر حوزه و شاخهاي كه مشغول فعاليت است بايد كار خود را افزايش دهد، البته با سه محور اصلي؛ اگر اين سه محور تقويت و همراه با كار مصاعف باشد جهاد صورت گرفته است.
وي در مورد اين سه محور عنوان كرد: اين سه محور اصلي انگيزه و عشق به كار، عقل و تدبير در آن كار و در نهايت توانايي اجراي كار است، اين سه شاخصه اگر در حوزه فرهنگي متولياني داشته باشند البته با روحيه جهادي و با بهرهگيري از ابراز و امكانات؛ در اين صورت در حوزه فرهنگي هم جهاد صورت گرفته است.
يكي از مولفان كتاب «جهاد اقتصادي» و سرپرست گروه مولف اين كتاب اظهار داشت: البته بايد آگاه بود هر چه در حوزه فرهنگي جهاد صورت گيرد حوزه اقتصاد تقويت خواهد شد، چرا كه مباحث اقتصادي و جهاد اقتصادي با حوزه فرهنگ عجين و تفكيكناپذير است.
مدير عامل موسسه قرآني نداي ملكوت در ادامه با تاكيد بر اينكه اين عجين بودن اقتصاد و فرهنگ از منظر اسلامي نيز تاكيد شده است، آن را با اهميت دانست و ابراز داشت: در حوزه اقتصاد هم اينگونه است، بيشترين مسائل و بحثها در رابطه با اقتصاد در هيچ آئيني به اندازه اسلام مورد بحث قرار نگرفته؛ از كوچكترين تا درشتترين مسايل اقتصادي در اسلام مطرح است، اين امر بيانگر آن است كه اسلام به امور اقتصادي توجه ويژه دارد البته اقتصاد سالم و هدفدار كه تمام اين موارد در كتاب «جهاد اقتصادي» آمده است.