به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس جمهور گفت: نوروز جشنی جهانی است و ملی گرایی در نوروز معنا ندارد چون نوروز جشنی انسانی است و آیا محبت و احترام ملی گرایی است؟ آیا محبت و احترام به دیگران ، به دیدار دوستان و آشنایان رفتن و امید به رفع ظلم و برپایی عدالت ملی گرایی است؟
احمدی نژاد افزود: اینکه جوان شویم ، دلها را از کینه خالی و جای آن را با مهر و محبت پر کنیم اگر این، ملی گرایی است ما به این ملی گرایی افتخار می کنیم و خیلی هم در این باره افراطی هستیم اما من فکر نمی کنم این ملی گرایی باشد، این انسان گرایی ، ارزش گرایی ، عدالت گرایی و پاکی گرایی است.
وی اضافه کرد: امروز هم نوروز جشن جهانی است همه باید جشن بگیرند و فکر می کنم یکی از نقاط مشترک کل بشریت است و خوشحالیم که خاستگاه این جشن عظیم ایران است اما متعلق به ایران نیست، رنگ ملیت ندارد بلکه رنگ انسانیت دارد.
رئیس جمهور در پاسخ به پرسش دوم این خبرنگار درباره عقب نشینی دولت از دعوت از پادشاه اردن ، گفت: من از رئیس حکومت اردن برای سفر به ایران دعوت کردم و وی هم برای سفر به ایران ابراز تمایل کرد اما به دلایلی سفرش را عقب انداخت و این هیچ ارتباطی به اینکه کسی مقاله ای بنویسد و حرفی بزند ندارد و عقب نشینی نیست.
آقای احمدی نژاد افزود: تصمیمات دولت چه در داخل و چه در عرصه بین الملل ، سنجیده، پخته و براساس برنامه های بین المللی ملت ایران تنظیم شده است و چیزی نیست که اگر کسی حرفی زد دولت عقب نشینی کند.
وی ادامه داد: به این دلیل عقب نشینی نمی کنیم زیرا بر مبنای اصول مستحکم تصمیم می گیریم و جلو می رویم و با همه دولت ها و ملت ها به جز یک دولت دوست هستیم.
رئیس جمهور گفت: اگر دولت هایی از رژیم صهیونیستی حمایت و تبعیت کنند به نسبتی که به این رژیم نزدیک می شوند از ملت ایران دور می شوند و این فرمولی روشن و معیاری بسیار شفاف است و روابط ما با همه ملت ها و دولت ها بر این اساس تنظیم شده است و می شود.
احمدی نژاد افزود: البته مناسبات داخلی دولت ها ، مناسبات خودشان و نظر ما هم روشن است، همه جا دولت ها باید با ملت ها باشند ، نظر اکثریت باید حاکم باشد و دولت ها باید در کنار و خدمت ملت ها و برآمده از ملت ها باشند و احساس نوکری ملت ها را بکنند این یک فرمول عمومی است اما معنایش دخالت در مسائل داخلی کشورها نیست.