رئیس واحد شاهرود :
مدیریت صحیح در دانشگاه آزاد اسلامی سالهاست که جهاد اقتصادی را آغاز کرده است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود طی سخنانی تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی را در نام گذاری سال جدید به نام سال جهاد اقتصادی همچون سالهای گذشته راهگشای بسیاری از مسائل دانست .
به گزارش آنا؛ دکتر سید حسین بدیعی که در جمع عده ای از کارکنان این دانشگاه سخن می گفت افزود : صرفه جویی ، مصرف بهینه و مدیریت انرژی ها و نیز مدیریت زمان و مکان از جمله مسائلی است که می تواند در جهاد اقتصادی مد نظر قرار گیرد .
وی با اشاره به اینکه هر جا مدیریت صحیح اقتصادی صورت گرفته نتیجه ای جز منفعت و فایده برای مردم و مسئولان به همراه نداشته اظهار داشت : جهاد در هر امری ممکن است سختی هایی را به دنبال داشته باشد اما مطمئنا نتیجه اش مثبت و به نفع هر سیستمی خواهد بود بالاخص که این مملکت با الطاف الهی و رهبری های مدبرانه رهبر انقلاب اداره می شود و این پشتوانه ای محکم برای اجرای طرحهای گوناگون علمی و اقتصادی است .
دکتر بدیعی از همکاران خود خواست تا در سال جدید شعار جهاد اقتصادی را سرلوحه وظایف خود قرار دهند و از هیچ کوششی در رسیدن به این هدف فروگذار نکنند .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود خاطر نشان کرد مدیریت صحیح در سیستم کلی دانشگاه آزاد اسلامی سالهاست که جهاد اقتصادی را با برنامه ریزیهای کلان آغاز کرده است و فرموده رهبری باعث تلنگری در ادامه این راه است .
09:19:10 1390/01/16