به گزارش پخش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر ، سید جعفر العلوی روز دوشنبه درمصاحبه با شبکه خبری العالم با اشاره به ترفیع رتبه وزیر دفاع بحرین به " ارتشبد " اظهار داشت: فقط کسانی این درجه را دریافت می کنند که وارد جنگ علیه مردم بی دفاع شوند و این مسوول نظامی ، به این درجه که بالاترین درجات نظامی است ، نایل شده است.
این فعال سیاسی بحرینی همچنین تاکید کرد که حکومت بحرین در وضعیت نابسامان و عدم تعادل روانی قرار دارد و با مردم این کشور وارد جنگ همه جانبه از جمله جنگ اقتصادی شده است.
العلوی گفت: این وضعیت باعث شده است که حکومت مستبد و یاغی بحرین با اقداماتی مانند برکناری بسیاری از کارکنان و اخراج آنان، برکناری 5 استاد دانشگاه و متوقف کردن بسیاری از بورسیه های دانشگاهی جنگی اقتصادی را علیه مردم به راه بیاندازد.
وی افزود: حکومت بحرین همچنین با سیطره بر تمامی مطبوعات محلی و تغییر سردبیر و مسوولان روزنامه ها و انتخاب افرادی دیگر به جای آنان، جنگی رسانه ای را با مردم آغاز کرده است.
العلوی با اشاره به جنگ و سرکوبگری نیروهای امنیتی بحرینی علیه مردم این کشور خاطرنشان کرد: مزدوران رژیم حاکم بحرین دیروز با اعزام حدود چهل دستگاه خودروی زرهی به مناطق بنی جمره، الدیر و روستای العکر به ده ها دستگاه خودرو مردم خسارت وارد کردند و به سوی مردم این مناطق نیز تیراندازی کردند.
وی اظهار داشت: بسیاری از سازمان های بین المللی حقوق بشری مانند دیدبان حقوق بشر و سازمان عفو بین المللی بیانیه هایی در محکومیت اقدامات سرکوبگرانه و شکنجه مردم از سوی نیروهای رژیم حاکم بحرین صادر کرده اند.
این فعال سیاسی بحرینی تصریح کرد: این سازمان ها، سازمان های حقوق بشر رسانه ای هستند و نمی توانند اقدامی برای متوقف کردن وضعیت موجود در بحرین انجام دهند و تنها کمیته حقوق بشر وابسته به سازمان ملل است که می تواند برای متوقف کردن این وضعیت وارد عمل شود.
وی افزود: اقدامی که درحال حاضر انتظار می رود دربحرین انجام شود ، برداشتن گام هایی برای متوقف کردن سلسله جنایات و حمام خونی است که مسوولان بحرینی دراین کشور به راه انداخته اند.
العلوی خاطرنشان کرد: حکومت بحرین با انجام این گونه اقدامات سرکوبگرانه می خواهد اراده مردم را تضعیف کند اما انقلابیون و ملت بحرین مصمم به ادامه راه خود تا تحقق خواسته هایشان هستند و تسلیم نخواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: هیچ نظامی در جهان نخواهد توانست اراده ملتی مقاوم را که با همه وجود و شرافت خود از وطنش دفاع می کند ، درهم بشکند.
العلوی تصریح کرد: حکومت ظالم بحرین به نوعی به کشتار جمعی روی آورده و این اقدام ابعاد مختلفی به خود گرفته است.
وی درباره بیانیه شورای همکاری خلیج فارس در استقبال از بازگشت آرامش و ثبات به بحرین گفت: آن ها تصور می کنند که حکومت بحرین با فرستادن نیروهای ارتش و دیگر نظامیان به خیابان ها ، مرحله بحران را پشت سر گذاشته است و در نتیجه گمان می کنند که بدین ترتیب توانسته اند اوضاع را کنترل کنند درحالی که از نظر ما ، این جنگ ، نبردی طولانی با رژیم بحرین است و به خواست خداوند به پیروزی مردم و انقلابیون ختم می شود.