نماينده وليفقيه در استان همدان:
براي جلب رضاي خدا كسي بخشنامهاي كار نميكند
خبرگزاري فارس: نماينده وليفقيه در استان همدان گفت: افرادي كه جلب رضاي خدا را مورد توجه قرار ميدهند، بخشنامهاي كار نميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، آيتالله غياثالدين طهمحمدي در نخستين جلسه شوراي اداري استان همدان در سال 90 با تأكيد بر لزوم برنامهريزي منسجم و مدون براي تحقق شعار جهاد اقتصادي اظهار داشت: اميدوارم امسال بر اساس نيات و آرمانهاي مقدس رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و در سايه توجه به رهنمودهاي ايشان، سالي موفق و پر رونقتر از سال گذشته را پيش رو داشته باشيم.
وي با بيان اينكه «عيد» نشانه شادماني و سرور است و بسياري از ملتها داراي عيد هستند، گفت: البته عيد واقعي از آن كساني است كه خود را به سوي كمال مطلق ميرسانند و براي رضاي خداي تعالي تلاش و كوشش بسيار دارند.
نماينده وليفقيه در استان همدان با اشاره به اينكه برخي افراد شادمانيهاي گذرا و بيهدف دارند، ابراز داشت: روزي كه انسان خود را از شر شيطان و نفس اماره در امان دارد، عيد حقيقي را از آن خود كرده است.
وي خواستار خدمت صادقانه به مردم از سوي مديران و مسئولان شد و افزود: هيچ كاري خوشايندتر و شيرينتر از خدمت به خلق خدا نيست چرا كه توجه به فعاليت در اين عرصه توفيقات روزافزوني را براي آدمي به همراه دارد.
طهمحمدي خاطرنشان كرد: كار براي دريافت مزايا، حقوق، مقام و مواردي از اين دست كوچك و پيش پا افتاده است چرا كه ارائه خدمت صادقانه به مردم دنيا و آخرت انسان را تضمين ميكند.
وي ابراز داشت: افرادي كه جلب رضاي خدا را مورد توجه قرار ميدهند، بخشنامهاي كار نميكنند بلكه عاشقانه در حيطه مسئوليت خود فعاليت دارند.
امام جمعه همدان با بيان اينكه بايد همواره منشأ خير و بركت براي مردم بود، افزود: برخي افراد مانند بعضي از سردمداران كشورهاي اسلامي به عنوان دستنشانده غرب و عامل آنها هيچ خيري به مردم خود نميرسانند كه اين امر جاي تأسف دارد.
وي گفت: براي مثال وزاري خارجه كشورهاي حوزه خليج فارس با حضور در پايتخت عربستان، ايران را به مداخله در امور ديگر كشورها متهم كردهاند ولي خود به خاطر جلب رضايت دنياي غرب به صورت وقيحانه مردم بيگناه بحرين را به خاك و خون ميكشند.