0

انتشار مجموعه اشعار رضوي و عاشورايي در سال جاري

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
اسماعيلي در گفت‌و‌گو با فارس عنوان كرد؛

خبرگزاري فارس: يك شاعر گفت: دو مجموعه شعر با موضوع عاشورايي ورضوي در سال جاري روانه بازار نشر مي‌شود.

رضا اسماعيلي، شاعر در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا» درباره تازه‌ترين مجموعه شعر خود گفت: مجموعه شعري با عنوان «كاش آهوي بيابان دو چشمت مي‌شدم» را با موضوع رضوي، در حدود 100 صفحه قطع رقعي در دست انتشار دارم.

وي در ادامه با اشاره به قالب‌هاي اين اشعار، ابراز داشت: در مجموعه «كاش آهوي بيابان دو چشمت مي‌شدم» حدود 10 غزل، 20 رباعي، يك شعر سپيد بلند و تعدادي اشعار نيمايي وجود دارد كه در سومين جشنواره كتاب سال رضوي برگزيده شده و قرار است از سوي دبيرخانه اين جشنواره در سال جاري منتشر و روانه بازار كتاب شود.

اسماعيلي ادامه داد: 80 درصد اشعار اين مجموعه در حيطه تازه‌ترين سروده‌هاي بنده است كه حتي برخي از آنها در مطبوعات هم منتشر نشده، رباعيات و برخي از غزليات اين كتاب براي نخستين بار منتشر مي‌شود كه تاكنون در نشريات هم به چاپ نرسيده است.

وي درباره ديگر مجموعه شعر در دست انتشار خود، اظهار داشت: مجموعه‌اي با عنوان «ناگهان دريا» شامل يك تركيب‌بند بلند در 18 بند، غزل، رباعي و سپيد با موضوع عاشورا و امام حسين (ع) در دست انتشار دارم كه در حدود 100 صفحه از سوي انتشارات «تجلي مهر» تا شهريور سال 90 روانه بازار مي‌شود.

اين نويسنده با بيان اينكه مجموعه «ناگهان دريا» هم‌اكنون مرحله تايپ و صفحه‌آرايي خود را مي‌گذراند، خاطرنشان كرد: اشعار اين كتاب شامل گزيده‌اي از سروده‌ها در دو دهه اخير است كه تركيب‌بند اين مجموعه در سال 89 سروده شده و 30 درصد از اشعار اين كتاب جزء تازه‌ترين سروده‌هاست، اما 70 درصد اشعار اين كتاب در مطبوعات منتشر شده است.

حمید.bmp

سه شنبه 16 فروردین 1390  8:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها