0

مطالبه‌ي مهريه ‌٤٥٠ سكه‌اي‌ براي كمك به پدر

peyman84
peyman84
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7282

مطالبه‌ي مهريه ‌٤٥٠ سكه‌اي‌ براي كمك به پدر

زني 27 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد. اين زن در برابر قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه 6 سال از زندگي مشترك‌مان مي‌گذرد، گفت: مهريه 450 سكه بهار آزادي‌ام را از شوهرم كه كارمند يك شركت است مي‌خواهم چرا كه در ابتداي ازدواج وي مي‌خواست آن را پرداخت كند.

وي با بيان اينكه يك فرزند دو ساله داريم و قصدم تنها گرفتن مهريه است نه طلاق، افزود: شوهرم رفتار بسيار خوبي دارد و با مشكلات زندگي كنار مي‌آيد و من نيز به اين شكل هستم ولي مي‌خواهم 450 سكه طلاي مهريه‌ام را بگيرم چرا كه براي انجام كاري آن را در نظر گرفتم.

مرد جوان كه در دادگاه حضور داشت با بيان اينكه حاضرم مهريه همسرم را به صورت اقساط بپردازم گفت: اگر بخواهم كل مهريه همسرم را بپردازم بايد از پدرم قرض بگيرم.

زن بار ديگر در برابر قاضي اين پرونده بيان كرد: من مهريه‌ام را مي‌خواهم و مي‌دانم پدر شوهرم نيز اين پول را پرداخت مي‌كند، بنابراين من مهريه‌ام را مي‌خواهم.

زماني كه قاضي دليل گرفتن مهريه را از زن پرسيد، وي پاسخ داد: براي پدرم مشكل مالي شديدي به وجود آمده است و من مهريه‌ام را به دليل كمك مالي به پدرم مي‌خواهم وگرنه او به زندان خواهد رفت.

قاضي دادگاه نيز بعد از شنيدن صحبت‌هاي طرفين، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد.

نور

سه شنبه 16 فروردین 1390  4:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها