0

كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس برگزار مي‌شود

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس برگزار مي‌شود

فرمانده سپاه فجر:
كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس برگزار مي‌شود
فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: به دليل حجم برنامه‌ها،كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان كه قرار بود 9 تا 15 ارديبهشت‌ماه جاري در شيراز برگزار شود از ششم ارديبهشت آغاز و تا هفدهم اين ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش ايسنا، غلامحسين غيب‌پرور امروز در جمع خبرنگاران افزود: اختتاميه اين كنگره هفدهم ارديبهشت مصادف با شهادت حضرت زهرا(س) و در قالب روضه ام‌ابيها و با سخنراني حجت‌الاسلام سيد احمدخاتمي برگزار خواهد شد.

وي با قدرداني از شهرداري،آموزش و پرورش، صدا و سيما و مخابرات به‌واسطه همكاري مطلوب در برگزاري اين كنگره، گفت: بيست و هفتم اسفندماه سال 89 ‌اجلاسيه كنگره را در محل شلمچه، مشهد شهداي جنوب با حضور حدود 4000 زائر برگزار كرديم.

وي اعلام كرد: سخنرانان برنامه‌هاي مختلف كنگره از ميان وزرا و شخصيت‌هاي طراز اول كشور خواهند بود.

غيب‌پرور در عين حال اعلام ريزبرنامه‌ها را به روزهاي آينده موكول و اضافه كرد: صدا و سيماي مركز فارس در ايام سال نو هر روز برنامه‌هاي خوبي در ارتباط با كنگره و شهدا پخش كرد.

وي با بيان اينكه اين اجلاسيه يك برنامه دولتي نيست، گفت: در تدوين برنامه‌ها به‌گونه‌اي عمل شده كه به عامه مردم پرداخته شود، از جمله اعزام بيش از 62 هزار نفر به مناطق عملياتي، توزيع 500 هزار برگه اطلاع‌رساني ويژه دانش‌آموزان به همراه فراخوان ايده،توزيع 11 ‌هزار نسخه ويژه‌نامه عاشوراييان بين مسافران نوروزي،توزيع 20 هزار بسته فرهنگي بين مسافران و زائران نوروزي،نصب بنر شهدا در طول 130 كيلومتر خيابان‌هاي شيراز و... از جمله برنامه‌هاي اجرا شده در اين راستا بوده است.

غيب‌پرور با اشاره به سركشي به خانواده شش هزار شهيد در طول سال 89 و ايام نوروز،گفت: اداره پست همكاري بسيار خوبي در راستاي انتشار تمبرهاي يادبود شهدا،صنوف مختلف از جمله، پزشكان، كارمندان، كارگران، روزنامه‌نگاران و دانش‌آموزان با مركز حفظ و نشر آثار شهداي استان فارس داشته است.

غيب‌پرور خاطرنشان كرد: از جمله اولويت‌هاي اجرا نشده نصب تنديس شهدا و دفاع مقدس در هشت ميدان شيراز و ساخت فيلم‌هاي داستاني بود كه از اولويت يك به اولويت دو و سه تغيير داده شد تا در برگزاري كنگره اخلال ايجاد نشود اما در موارد حساس به‌هيچ عنوان كوتاه نيامده‌ايم و همه را اجرا خواهيم كرد.

دوشنبه 15 فروردین 1390  7:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها