سفرهاي پرهزينه نتانياهو رسوايي ديگر را براي وي رقم زد
خبرگزاري فارس: انتشار اخباري درباره سفرهاي پرهزينه نخست وزير رژيمصهيونيستي به همراه خانوادهاش در سالهاي اخير ضمن افشا كردن موردي از رسوايي مالي، امكان مجازات وي را نيز مطرح كرده است.
به گزارش فارس به نقل از هفته نامه آلماني "اشپيگل "، "تورهاي بيبي " عنواني است كه در اسرائيل به تازگي به رسوايي "بنيامين نتانياهو " مبني بر اقدام به سفرهاي خانوادگي پرهزينه داده شده است.
بر اساس اين گزارش، خبر سفر لوكس نتانياهو نخستين بار هفته گذشته منتشر شد و پس از آن رسانههاي اسرائيل هر روز مطلب جديدي از رسوايي جديد نخست وزير منتشر ميكنند.
استفاده از هواپيماي شخصي، هتلهاي لوكس و صرف غذا در رستورانهاي گران قيمت كه هزينههاي آنان توسط دوستان ثروتمند وي تامين شده است، اين نظريه را مطرح كرده است كه نتانياهو نيز در مقابل بايد امكاناتي را در عرصه سياست براي اين افراد فراهم كند.
در پي افشاي اين خبر احتمال مطرح شدن اتهام فساد عليه نتانياهو قوت گرفته است و مقامات داخلي اسرائيل آن را دنبال ميكنند. در اين مورد "ميشا ليندسراوس " بازرس كشور گفت كه مجازات نتانياهو پس از بررسي كميتهاي ويژه مبني بر اقدام به قانون شكني وي در دست بررسي است.
اين در حالي است كه نتانياهو كليه اتهامات را رد كرده و آنها را بيمعني دانسته است.