0

متسو: سپاهان تيم خوبي است، اما توجهي به آمار و ارقام نداريم

 
masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 2823
محل سکونت : فارس

متسو: سپاهان تيم خوبي است، اما توجهي به آمار و ارقام نداريم

 

متسو: سپاهان تيم خوبي است، اما توجهي به آمار و ارقام نداريم
 

سرمربي تيم فوتبال الغرافه قطر گفت: درست است که سپاهان تيم قدرتمند و خوبي است، اما ما توجهي به آمار و ارقام نداريم.


  برونو متسو، سرمربي تيم فوتبال الغرافه قطر درباره تاخير اين تيم براي حضور در اصفهان و اينکه آيا اين تاخير ممکن نيست بازيکنان اين تيم را دچار مشکل کند، گفت: مشکل خاصي نداريم و از نظر شرايط آب و هوايي اوضاع خوب است.

وي درباره ديدار مقابل سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا گفت: شناخت خوبي از سپاهان داريم. درست است اين تيم يکي از قوي‌ترين تيم‌هاي اين گروه است، اما اگر امکان پيروزي مقابل سپاهان را نداشتيم، دليلي براي بازي مقابل اين تيم هم نداشتيم. آنها در 2 ديدار قبل خود پيروز شده‌اند، اما ما فردا بازي خودمان را مي‌کنيم و از پيش بازنده نيستيم.
متسو درباره اينکه آيا مصدوميت دروازه‌بان اصلي السد برطرف شده است و فردا در ديدار مقابل سپاهان به ميدان خواهد رفت، گفت: نمي‌توانم در اين باره پاسخي بدهم و فردا جوابتان را خواهيد گرفت.

اين مربي در مورد نتايج خوب سپاهان در بازي‌هاي اخير ليگ قهرمانان آسيا و در مقابل نتايج نه‌چندان مطلوب تيمش از نظر آماري و تاثير آن در ديدار فردا گفت: درست است که سپاهان تيم قدرتمند و خوبي است، اما ما توجهي به آمار و ارقام نداريم. چون آمار قابل عوض شدن است. نتيجه ديدار فردا ربطي به آمارهاي قبلي ندارد و در زمين تعيين خواهد شد.
متسو در پاسخ به اين سوال در مورد حضور بلندمدتش در تيم‌هاي عربي حوزه خليج فارس و اينکه آيا قصد دارد در اين تيم‌ها کارش را ادامه دهد، پاسخي به خبرنگاران نداد.

سرمربي الغرافه در مورد عدم حضور جونينيو، سرشناس‌ترين بازيکن اين تيم در کنفرانس خبري گفت: طبق قوانين فيفا تنها يکي از 18 بازيکن مي‌تواند در نشست مطبوعاتي پيش از بازي شرکت کند.
متسو در مورد انتخاب کوئيروش به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: اين موضوع به من ربطي ندارد و وظيفه من اين نيست در اين مورد اظهار نظر کنم. در اين باره از فدراسيون فوتبال بهتر است سؤال کنيد.

سرمربي الغرافه در پاسخ به اين سؤال که در ديدار فردا مقابل سپاهان با ترکيب هجومي يا دفاعي به ميدان خواهند رفت، گفت فردا جوابتان را خواهم داد. تنها يک جمله کوتاه مي‌گويم و آن اينکه براي برد به اصفهان آمده‌ايم. فردا پاسخ تمام سوالاتتان را در زمين مسابقه خواهم داد.

 

دوشنبه 15 فروردین 1390  6:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها