0

نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-3

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-3

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/نشست مطبوعاتي سرمربي جديد تيم ملي-3/
كوئيروش: براي حضور در ايران با فرگوسن مشورت نكردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي ايران گفت: الكس فرگوسن يكي از بهترين دوستان من است اما براي حضور در ايران با وي مشورت نكردم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كوئيروش در ادامه نشست خبري صحبت‌هاي زير را بر زبان آورد:

* به اندازه تلاش‌مان بايد توقع داشت

انتظارات هميشه از يك سرمربي بالاست. من فقط يك چيز را به شما بگويم. در كشورهاي زيادي كار كردم و در 4 تيم ملي بودم. همواره توقع مردم و جامعه فوتبال از تيم ملي كشورشان براي حضور در جام جهاني يكسان است.

همه مي‌خواهند قهرمان شوند ولي بايد واقع‌بين بود. تاكنون چند كشور توانسته‌اند قهرمان جام جهاني شوند؟ چند تيم توانسته‌اند اين موفقيت برايشان تداوم داشته باشد؟ پرتغال، نيجريه و كراوسي تيم‌هايي هستند كه در جام جهاني نوسان داشتند.

حقيقت اين است كه ما در زندگي از خود توقعاتي داريم. شايد يكي بخواهد رئيس جمهور، سردبير يك روزنامه يا مالك شود. آيا هر شخصي براي رسيدن به هدفش آن تلاش لازم را انجام داده يا خير؟ پاسخ منفي است. مردم بيشتر اوقات پشت يك درخت مي‌نشينند و به روياهايشان فكر مي‌كنند.

وظيفه من در ايران با كمك ترابيان اين است كه تلاش كنيم به آنچه كه لياقت آن را داريم دست پيدا كنيم. براي رسيدن به هدف‌مان بايد برنامه‌ريزي كوتاه مدت و بلند مدت داشته باشيم. توجه به آماده‌سازي تيم ملي يكي از اين برنامه‌هاست. دقت روز تيم المپيك و جوانان داشته باشيم. اين دقيقا همان جايي است كه كارمان آغاز مي‌شود.

* مهم اين است من اكنون ايران هستم

سرمربي پرتغالي تيم ملي در واكنش به اينكه پس از پيشنهاد از طرف ايران از سوي برخي تيم‌هاي ملي و باشگاهي با پيشنهاداتي مواجه شد كه آيا مي‌توان اين خبرها را نوعي بازارگرمي از سوي وي دانست، گفت: از نظر من چيزهايي كه در رسانه‌ها نوشته مي شود توضيح دادن در موردشان سخت است. شما رسانه را بهتر از من مي‌شناسيد. در حقيقت در مواقع مختلف مسائلي مطرح مي‌شود كه شايعه است و براي من آنها مهم نيست. حقيقت اين است كه من اكنون اينجا هستم و اين مهم است.

* از فرگوسن مشورت نگرفتم

الكس فرگوسن يكي از بهترين دوستان من است. با او دوستي نزديكي دارم اما براي حضور در ايران با وي مشورت نكردم. اين يك مسئله خصوصي است و من با دوستاني كه هميشه مشاوره مي‌كنم، صحبت كردم.

* درباره دستيارم تصميم نگرفته‌ام

وي درباره اين كه فدراسيون از منصوريان به عنوان دستيار او نام برده گفت: همانطور كه پيش از اين تاكيد كردم اكنون زمان بيش از حد حرف زدن و وعده دادن نيست، زمان كار كردن است. در جلساتي كه با مسئولان فدراسيون داشته‌ام بنابر اين شد كه ابتدا نيازها را مشخص كنيم و سپس بر اساس نيازها به دنبال اشخاص و امكانات برويم. اصول كار من اين نيست كه ابتدا اشخاص را پيدا كنم و سپس به دنبال نيازها بروم. من بر اساس نيازها از اشخاص كمك مي‌گيرم. در اين راه هم از مربيان مختلف ايراني استفاده مي‌كنم اما اينكه از چه كسي استفاده كنم هنوز تصميمي نگرفتم.

حمید.bmp

دوشنبه 15 فروردین 1390  5:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها