بازيهاي گوانگجو به قلبم فشار آورد
رودكي: اگر مشكلم حل نشود بايد از جودو خداحافظي كنم
خبرگزاري فارس: نايب قهرمان مسابقات جودو بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: فعلاً بايد به طور كامل استراحت كنم؛ اگر مشكل قلبم حل نشود، نميتوانم ديگر به فعاليتم در اين رشته ادامه دهم.
محمدرضا رودكي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: در جريان بازيهاي آسيايي گوانگجو فشار زيادي بر من وارد شد؛ به طوريكه عضلات قلبم دچار اسپاسم شد و حتي يك شب را نيز در اورژانس گذراندم.
وي افزود: بعد از بازيهاي المپيك مدت ها مبارزه نكرده بودم و در مسابقات جهاني نيز با پاي بخيه خورده نتوانستم آنطور كه بايد مبارزه كنم. اين درحالي بود كه در بازيهاي آسيايي گوانگجو بايد در دو وزن شركت مي كردم.
جودوكار سنگين وزن ايران تاكيد كرد: در آخرين روز مسابقات جودو، چون تيم ايران مدالي به جز برنز من كسب نكرده بود بايد تمام تلاش خود را به كار مي بستم، از طرفي از ناحيه گردن دچار ناراحتي شده بودم و همه اين مسائل استرس زيادي را به من وارد كرد.
وي در پاسخ به اينكه چرا در دو وزن شركت كرد، گفت: اين براي اولين بار نبود كه در دو وزن شركت مي كردم اما اين بار خيلي به من فشار آمد و قلبم دچار مشكل شد.بعد از مدتي كه به درمان پرداختم وقتي دوباره تمرينات هوازي و قدرتي را انجام دادم، دردم شروع شد و پزشك تاكيد كرد كه نبايد تحت فشار قرار گيرم.
رودكي درباره ادامه حضورش در دنياي قهرماني جودو تصريح كرد: فعلاً بايد دور از استرس و فشار باشم و نيازي به جراحي هم ندارم. پزشكان زماني را براي درمان كامل بيماريام تعيين نكرده اند. دوست داشتم در سال هاي آخر حضورم در جودو با افتخار كنار بروم اما اگر سلامتيام در خطر باشد بايد خداحافظي كنم در غير اينصورت مادرم از من راضي نخواهد بود.
وي يادآور شد: همه جواني خود را در اين رشته گذاشته ام و از انگشتان پا و دست گرفته تا كمر، لگن و غيره همه مصدوم است. امسال براي كسب سهميه المپيك بسيار حساس بود، مسابقات جهاني در پيش است و اميدوارم كه خيلي زود خوب شوم اما همه چيز به وضعيت قلبم بستگي دارد.
رودكي به دليل مشكل قلبي حضور در مسابقات آسيايي امارات را از دست داد.