مدير فرودگاه شهداي ايلام:
شرايط نامساعد جوي مانع انجام پروازهاي فرودگاه ايلام شد
خبرگزاري فارس: مدير فرودگاه شهداي ايلام گفت: شرايط نامساعد جوي مانع انجام پروازهاي امروز فرودگاه شهداي ايلام شد.
مجتبي بياتي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ايلام اظهار داشت: امروز بر اثر وزش باد شديد و بروز پديده گرد و غبار هيچ پروازي در فرودگاه شهداي ايلام انجام نشده است.
وي ادامه داد: خلبان پرواز صبح تهران ـ ايلام نيز تمام تلاش خود را به كار بست تا در فرودگاه ايلام بر زمين بنشيند اما شرايط نامساعد جوي مانع اين عمل شد.
اين مسئول اضافه كرد: در نهايت خلبان پرواز تهران ـ ايلام در نزديكترين فرودگاه به ايلام يعني فرودگاه كرمانشاه به زمين نشست.
وي افزود: اين اقدام نيز سبب شد تا مسافران پرواز ايلام ـ تهران نيز نتوانند از اين پرواز بهره ببرند و پرواز آنان كنسل شد.
بياتي تصريح كرد: دومين پرواز اين فرودگاه نيز ساعت 16 و 45 دقيقه امروز انجام ميشود كه با وجود اين شرايط جوي امكان نشستن هواپيما در فرودگاه ايلام غيرممكن است.
مدير فرودگاه شهداي ايلام گفت: البته اميدواريم شرايط جوي تا اين ساعت بهبود يافته و پرواز مذكور در فرودگاه ايلام بر زمين بنشيند.
وي ادامه داد: مشكلاتي و محدوديتهايي از جمله وجود آنتن صدا و سيماي مركز ايلام مانع بزرگ بر زمين نشستن پروازهاي فرودگاه ايلام است.
اين مسئول اضافه كرد: اميدواريم با پيگيريهاي انجام شده اين مشكل در نخستين فرصت برطرف و امكان نشست و برخاست هواپيماها در فرودگاه ايلام در هر شرايط جوي امكانپذير شود.
بياتي تصريح كرد: در حال حاضر تنها در شرايط مساعد جوي امكان نشست و برخاست هواپيما در فرودگاه شهداي ايلام امكانپذير است.
مدير فرودگاه شهداي ايلام گفت: در غير اين صورت و در فصل زمستان و فصل تابستان با بروز هرگونه بارش شديد نزولات آسماني و يا بارش گرد و غبار امكان هرگونه نشست و برخاست هواپيما از فرودگاه شهداي ايلام سلب ميشود.