0

وزير تعاون: جهاد اقتصادي تعاوني ها با ايجاد اشتغال محقق مي شود

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

وزير تعاون: جهاد اقتصادي تعاوني ها با ايجاد اشتغال محقق مي شود

به گزارش ايرنا از روابط عمومي وزارت تعاون 'محمد عباسي'با اشاره به نامگذاري سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادي تاكيد كرد: تعاوني ها درسال هاي اصلاح الگوي مصرف، همت مضاعف و كار مضاعف حركتي موثر و رو به رشد براي پيشبرد اهداف اقتصادي كشور داشتند و در سال جاري نيز با ادامه اقدامات انجام شده و برنامه ريزي بهتر مي توانند به تحقق اهداف توسعه اي كشور كمك كنند.
وي كه در ديدار با كاركنان وزارت تعاون، بانك توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمايه گذاري بخش تعاون ، اظهار داشت: تشكيل تعاوني ها با هدف ايجاد اشتغال براي جوانان از وظايف مهم وزارت تعاون در سال جاري به شمار مي آيد.
عباسي توانمندسازي جوانان و اقشار ضعيف جامعه براي ورود به چرخه اقتصادي كشور، توزيع عادلانه ثروت و فرصت بين آحاد مختلف جامعه و همچنين ايجاد اشتغال براي جوانان را از وظايف وزارت تعاون دانست و گفت: باور اصل تعاون باعث مي شود اين اهداف به نحو بهتري تحقق پيدا كند.
وزير تعاون ضمن اشاره به اينكه اشتغال يك فرايند است و اين فرآيند بايد اتفاق بيفتد گفت: براي تحقق اين هدف كارجويان بايد به سايت وزارت تعاون مراجعه و ثبت نام نمايند تا مراحل بعدي پالايش و ساماندهي آنان از طريق اين وزارتخانه صورت گيرد.
عباسي گفت: در پنج سال گذشته نزديك به 80 هزار تعاوني تشكيل شده كه اكثرآنها فعال هستند و اميد است با تلاش و جهاد اقتصادي در سال جاري گام هاي بلندي در جهت رشد، توسعه و آباداني هرچه بيشتر كشوربرداشته شود.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

دوشنبه 15 فروردین 1390  2:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها