| |
همزمان با سال جهاد اقتصادي /
حركت اصلاح الگوي مصرف صنعت آب وبرق شتاب بيشتري مي گيرد
تهران - مشاور وزير و رييس گروه مشاوران جوان وزارت نيرو گفت:جوانان متدين و با تقوا در سال جهاد اقتصادي با ارائه ايده هاي نو و خلاق حركت اصلاح الگوي مصرف در صنعت آب و برق را شتاب مضاعفي خواهند داد.
|
|
|
'اكبر صادقي' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا در خصوص نامگذاري سال جاري از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال جهاد اقتصادي افزود:در صورتي كه از توانايي جوانان به خوبي و با برنامهريزي استفاده كنيم ميتوان به عنوان جامعهاي الگو براي جهاني در ابعاد اقتصادي شد.
وي نقش مديران كشور را در شكوفايي استعدادهاي جوانان مؤثر دانست و گفت: مديران كشور بايد از تمام ظرفيتهاي اين گروه از مردم در عرصههاي مختلف استفاده كنند.
رييس گروه مشاوران جوان وزارت نيرو با اشاره به موفقيتها و جهش علمي كشور اظهار داشت: موتور محرك هر كشوري جوانان هستند و ابداعات و نوآوريها از قابليتهاي ريسكپذيري و به نوعي محدوديتناپذيري دوران جواني نشأت ميگيرد و جوانان ايران اسلامي رسالت بسيار بزرگي برعهده دارند.
صادقي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري مبني براينكه 'جوانان براي پيمودن راههاي نو و جديد در حوزههاي علمي و اجتماعي كه دغدغه امروز انقلاب به حساب ميآيد ، رسالت بزرگي را برعهده دارند ' ،گفت: جوانان با عزم ملي مسئولان كشور جهاد علمي را به جهاد اقتصادي تبديل خواهند كرد.
وي گفت: وقتي سرمايهگذاري صحيح و همهجانبه با توجه به تمامي شكل ها براي قشر جوان تحقق پيدا كند اثرات آن به جامعه باز خواهد گشت و دستاوردهاي جوانان در مراكز تحقيقاتي و پژوهشي نشانگر حركت رو به جلو و پرشتاب است.
رييس گروه مشاوران جوان وزارت نيرو اضافه كرد: مشاوران جوان وزارت نيرو در سال 'جهاد اقتصادي ' بيش از گذشته فعال و كوشا عمل خواهند كرد و اميدواريم مسئولان مربوطه نيز در جهت به خدمت گرفتن جوانان در عرصههاي مختلف بتوانند اين موضوع مهم را در سال 90 به نتيجه برسانند.