0

كادر فني مشخص شدند تمرين مربيان تايلندي موي‌تاي با تيم ملي ايران در كيش

 
majida1365
majida1365
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 2352
محل سکونت : اصفهان

كادر فني مشخص شدند تمرين مربيان تايلندي موي‌تاي با تيم ملي ايران در كيش

خبرگزاري فارس: تمرينات تيم ملي موي‌تاي ايران براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا تا 25 فروردين‌ماه جاري زير نظر مربيان تايلندي در كيش ادامه مي‌يابد.




به گزارش خبرگزاري فارس، لوك چون سورون بلون چيت در سال 1999 از قهرمان قهرمانان تايلند بوده، او در سال هاي 2009 و 2010 در استراليا كار آموزش مربيان را برعهده داشته است.


تن والك تور سيلاچاي ديگر مربي تايلند است كه سه سال پيش از قهرمانان اين كشور بوده، او قهرمانان زيادي را در سطح ملي و منطقه اي رده هاي پايه تايلند پرورش داده است.


اين دو مربي به مدت يكسال در ايران خواهند ماند تا علاوه بر حضور در كنار تيم ملي با سفر به استان هاي مختلف به آموزش مربيان و موي تاي كاران رده هاي پايه بپردازند.


اكنون لوك و تن والك در كيش به سر مي برند و با تيم ملي تمرين مي كنند.


محمد انجنداني به عنوان سرمربي، محمد جلالي از اصفهان، عيسي سرلك، افشين جعفري و احمد انجنداني از تهراني مربيان تيم ملي هستند.مربيان تايلندي در كنار ديگر مربيان ايراني به ملي‌پوشان به صورت چرخشي تمرين مي دهند.


اردوهاي تيم ملي تا 25 فروردين ادامه مي يابد و موي تاي كاران از 26 تا 30 ماه جاري بايد در مسابقات آسيا و اقيانوسيه به ميزباني كيش شركت كنند.


انتهاي پيام/



اللهم عجل لولیک الفرج

 

یک شنبه 14 فروردین 1390  7:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها