0

پس از شكست خانگي رئال مادريد مورينيو: مهم نيست كه طلسم 9 ساله‌ام شكسته شد

majida1365
majida1365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2352

پس از شكست خانگي رئال مادريد مورينيو: مهم نيست كه طلسم 9 ساله‌ام شكسته شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از شكست برابر اسپورتينگ خيخون و شكسته شدن طلسم 9 ساله شكست ناپذيري‌اش در بازي‌هاي خانگي گفت: ركورد من مهم نيست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، شكست يك بر صفر رئال مادريد برابر اسپورتينگ خيخون از هفته سي ام لاليگا باعث شد تا ركورد ارزشمند صد و پنجاه بازي خانگي بدون شكست در تيم هايي كه مورينيو هدايت آنها را برعهده داشته پس از 9 سال شكسته شود. 
خوزه مورينيو پس از اتمام اين بازي با تك تك بازيكنان دست داد و از آنها به خاطر تلاش آنها تشكر كرد. رئال مادريد در 20 دقيقه بازي برابر خيخون در زمين اين تيم خيمه زده بود، اما هر چه زد به در بسته خورد. 
مورينيو در مصاحبه با شبكه تلويزيوني ملي اسپانيا در خصوص شكسته شدن ركورد شكست ناپذيري در خانه گفت: بالاخره يك روز بايد اين اتفاق رخ مي داد، قرار نبود من تا پايان عمر ورزشي خود هرگز در خانه نبازم. نام من مهم نيست و مهم رئال مادريد است كه متاسفانه اوضاع مناسبي ندارد. 
خوزه مورينيو به مصدوميت رونالدو و بن‌زما اشاره كرد و گفت: هر دو بازيكن در شرايطي نبودند كه بتوانند در اين ديدار حاضر باشند، از بازيكنان خود راضي هستم و معتقدم كه بسيار بدشانس بوديم، داور ديدار هم 2 پنالتي كاملا واضح را نگرفت و تيم حريف آنقدر دفاع مي‌كرد كه حتي هواداران خود را نيز ناراضي كرده بود. 
انتهاي پيام/

اللهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 14 فروردین 1390  6:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها