سخنگوي شوراي شهر تهران
پروژه پارك ولايت تا سوم خردادماه سال جاري افتتاح ميشود
خبرگزاري فارس: سخنگوي شوراي شهر تهران گفت: پروژه پارك ولايت تا سوم خرداد ماه امسال آماده افتتاح ميشود و تا آن زمان دسترسيهاي ترافيكي لازم براي شهروندان نيز فراهم خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، خسرو دانشجو امروز در پايان سيصد و شصت و چهارمين جلسه شوراي شهر تهران در سال 90 كه در محل احداث پارك ولايت برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: كل مجموعه پارك ولايت با احتساب زمينهاي اختصاص يافته از مجموعه پادگان قلعه مرغي حدود 300 هكتار ميشود كه در فاز اول حدود 67 هكتار از اين مجموعه به عنوان پارك ولايت كه تنها فضاي سبز خواهد بود، در سوم خرداد سال 90 افتتاح ميشود.
وي تصريح كرد: محدوده اطراف پارك ولايت يك رينگ به قطر 100 متر در محدودهاي حدود 67 هكتار كشيده ميشود كه اين مجموعه پارك و فضاي سبز را كاملا مشخص خواهد كرد.
دانشجو اضافه كرد: در فاز دوم اين پارك كه هنوز بخشهاي مختلفي از آن پيشبيني نشده است، ساختمانها و ابنيه تاريخي وجود دارد كه به عنوان ميراث فرهنگي تخريب و حذف نميشوند و با نظر مشاوران، با تغيير كاربري نگه داشته ميشوند.
سخنگوي شوراي شهر تهران تصريح كرد: بخشهاي فاز دوم نظير احداث موزه، شهر بچهها، پارك زنان و مجموعههاي تجاري ـ اداري و خدماتي قطعي شده، اما در مورد بخشهاي ديگر هنوز تصميمگيري نشده است.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به اين كه اطراف مجموعه پادگان قلعه مرغي دسترسيهاي بزرگراهي وجود دارد و ممكن است در آينده توقف خودروها و تردد در اين مسير مشكلاتي را به وجود آورد، يك دسترسي محلي در كنار پارك ايجاد ميشود.
وي يادآور شد: در فاز اول اين پروژه در فضاي باز حدود دو هزار پاركينگ پيشبيني شده است، اما در فاز دوم فضاي بيشتري براي پاركينگ اختصاص مييابد.
دانشجو عنوان كرد: شهرداري تهران با توجه به زمان مناسب، حداكثر استفاده براي جابجايي درختان از سطح شهر به محدوده پارك ولايت را انجام شده و تاكنون بخش عمدهاي از هشت هزار درخت چنار كه قابليت انتقال داشتهاند، به اين پارك منتقل شده است.
وي اضافه كرد: عمليات اجرايي پروژه پارك ولايت به صورت عملي از 17 روز گذشته آغاز شده و در حال حاضر تعداد قابل توجهي از نيروهاي شهرداري به صورت چند شيفته در حال كار روي اين پروژه هستند و ميزان پيشرفت آن مطابق با انتظار شوراي شهر تهران بوده است.
سخنگوي شوراي شهر تهران با اشاره به مذاكرات صورت گرفته در مورد باز پس دادن 500 ميليارد تومان هزينهاي كه بخش خصوصي براي تملك زمينهاي قلعه مرغي داشته است، خاطر نشان كرد: قرار شد، شهرداري در مورد نحوه بازپرداخت اين مبلغ در محل پارك ولايت يا از محل ديگر بررسيهاي لازم را صورت داده و نظرات و پيشنهادات خود را به شوراي شهر تهران ارائه دهد.
دانشجو عنوان كرد: بخشهايي از ديوار مجموعه قلعه مرغي براي پروژه پارك ولايت برداشته شده و تقريبا 95 درصد از نيروهاي نظامي و تجهيزات آنها از اين مجموعه خارج شده و در حال حاضر بخش هوايي نيروي انتظامي در اين مجموعه حاضر است كه آنها نيز طبق قولي كه داده شده تا 10 روز آينده جابجا ميشوند.
سخنگوي شوراي شهر تهران همچنين خاطر نشان كرد: با توجه به اهميت پروژه پارك ولايت و آماده سازي آن تا سوم خرداد ماه و طبق قولي كه به مقام معظم رهبري داده شده است، جلسه امروز به طور كامل براي اين مساله اختصاص يافت و شهردار تهران فرصت ارائه گزارش در مورد سفر خود به تركيه را نداشت.
انتهاي پيام/