0

نوشیدن شیرهنگام صبح، مصرف ناهار را کاهش می دهد

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

نوشیدن شیرهنگام صبح، مصرف ناهار را کاهش می دهد

نوشیدن شیرهنگام صبح، مصرف ناهار را کاهش می دهد

نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد که نوشیدن شیر بدون چربی به جای آب میوه در وعده غذایی صبحانه باعث می شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و کمتر ناهار بخورید.
در این پژوهش جدید محققان استرالیایی دریافته اند که نوشیدن شیر بدون چربی به هنگام صبح کمک به افزایش احساس سیری می کند و در نتیجه مقدار مصرف کالری در وعده غذایی بعدی را کاهش می دهد. در صورتی که با نوشیدن آب میوه به هنگام صبحانه این اتفاق تقریبا نمی افتد.
تحقیقات نشان داده است: افرادی که شیر می نوشند مقدار کالری مصرفی آنها در هنگام ناهار حدود 9 درصد کاهش می یابد یا به عبارتی 50 کالری کمتر غذا می خورند. در این پژوهش 34 زن و مرد سالم اما دچار اضافه وزن در دو جلسه آزمایشی حضور پیدا کردند. در یک آزمایش این افراد هنگام صبحانه 20 اونس شیر بدون چربی نوشیدند و در آزمایش دیگر همین گروه هنگام صبحانه به همین مقدار آب میوه مصرف کردند. هر دو نوشیدنی حدود 250 کالری انرژی برای وعده غذایی صبحانه به بدن وارد کردند.
محققان دریافتند: زمانی که این افراد شیر نوشیده بودند از فاصله صبحانه تا ناهار احساس سیری بیشتری داشتند و هنگام ناهار کالری کمتری مصرف کردند.
شرح این پژوهش در مجله آمریکایی «تغذیه کلینیکی» منتشر شده است.

worldfood.ir

یاس

یک شنبه 14 فروردین 1390  3:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها