0

مصرف بي رويه دارو منجر به ايجاد مقاومت ميكروبي در بدن مي شود

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

مصرف بي رويه دارو منجر به ايجاد مقاومت ميكروبي در بدن مي شود

' ابراهيم شيباني ' در آستانه هفته سلامت (18تا 25 فروردين ) در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: از ميان 10 قلم داروي پرمصرف در كشور آموكسي‌سيلين و استامينوفن بيشترين استفاده را در بين مردم دارند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر داروخانه ها حدود 160قلم داروي بدون نسخه در كشور به مردم ارايه مي كنند، اظهار داشت : تجويز و مصرف منطقي دارو يك بحث اساسي و چالش ‌برانگيز است كه نياز به اطلاع رساني وسيعي دارد.
شيباني ادامه داد: دارو قبل از اين كه يك محصول شفادهنده باشد، يك سم و ماده‌اي شيميايي است كه اگر بجا مصرف نشود، عوارض خاص خود را دارد.
وي تصريح كرد: منطقي كردن مصرف دارو در كشور، ساماندهي مصرف بي رويه و به موقع مصرف كردن آن يكي از برنامه هاي مهم وزارت بهداشت در سالجاري است .
به گفته اين مقام مسوول در وزارت بهداشت ، در حال حاضر براي استفاده صحيح هموطنان از دارو ، كميته هايي تخصصي تشكيل شده است.
شيباني در پايان خاطرنشان كرد:در حال حاضر بايد در زمينه درست مصرف كردن دارو در كشور فرهنگ سازي بيشتري انجام شود.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

یک شنبه 14 فروردین 1390  2:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها