0

آمريكا از منطقه پرواز ممنوع ليبي خارج مي‌شود

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

آمريكا از منطقه پرواز ممنوع ليبي خارج مي‌شود

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با به بن‌بست رسيدن دخالت‌هاي نظامي غرب در ليبي؛
آمريكا از منطقه پرواز ممنوع ليبي خارج مي‌شود

خبرگزاري فارس: با به بن‌بست رسيدن دخالت‌هاي نظامي غرب در ليبي، آمريكا در صدد است تا جت‌ها و كشتي‌هاي جنگي خود را از ليبي خارج كند.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه انگليسي گاردين، آمريكا در نظر دارد جت‌هاي جنگي، كشتي‌‌هاي حامل موشك و زيردريايي‌هاي خود را از عمليات منطقه پرواز ممنوع ليبي خارج كند زيرا ظاهراً اين درگيري‌ها به بن‌بست رسيده است.



اين اقدام كه توسط مقامات ارشد ارتش آمريكا اعلام شده است، در حالي صورت مي‌گيرد كه اعضاي دولت "باراك اوباما " رئيس‌‌جمهوري آمريكا در خصوص قابليت و جامعيت ماهيت مخالفان ليبي به طور لفظي ابراز ترديد كرده‌اند.



بر اساس اين گزارش، شمار كشتي‌هاي نيروي دريايي آمريكا كه در عمليات منطقه پرواز ممنوع ليبي شركت دارند، تاكنون به 9 كشتي كاهش يافته است و اين در حالي است كه در ابتداي اين عمليات، 11 كشتي آمريكايي در اين عمليات شركت داشتند و آمريكا در نظر دارد كه شمار اين 9 كشتي را نيز كاهش دهد.



با تصويب طرح منطقه پرواز ممنوع بر فراز آسمان ليبي توسط شوراي امنيت سازمان ملل متحد، آمريكا 90 هواپيماي خود را در اين طرح مشاركت داد و هم‌اكنون با عقب‌نشيني جنگنده‌هاي آمريكايي از ليبي، تنها 143 هواپيما كه شامل 17 هواپيماي انگليسي و 33 هواپيماي فرانسوي نيز مي‌شود، در اين عمليات باقي مي‌ماند.



روزنامه گاردين اين‏گونه ادامه داد كه اين اقدام آمريكا ميان اختلافات شديد بين ائتلاف در خصوص تاكتيك‌هاي به كار گرفته شده در ليبي رخ مي‌دهد و فرانسه همچنان اصرار بر ادامه دخالت در ليبي دارد.

    حمید.bmp

 

 

یک شنبه 14 فروردین 1390  12:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها