'طلعت قانع' در گفت و گو با ايرنا افزود: با وجود آنكه اغلب مسموميت هاي غذايي بطور معمول ظرف 24 ساعت برطرف مي شوند اما ابتلا به برخي از آنها مي تواند كشنده باشد.
وي با يادآوري اينكه غذاهاي مسموم كننده ممكن است بو و مزه ناخوشايند و خاصي نداشته باشند، از مردم خواست هنگام سفر از حمل گوشت و تخم مرغ خام فراورده هاي لبني با ماندگاري كوتاه خودداري كنند چراكه اين مواد خيلي سريع فاسد مي شوند.
مسوول ستاد مركزي اطلاع رساني داروها و سموم وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد: هرگز غذاهاي پخته شده را بيش از دو ساعت در هواي گرم - بويژه محيط بسته - رها نكنيد.
قانع گفت: از خريد قوطي هاي كنسرو داراي برآمدگي، فرورفتگي و يا نشتي خودداري كنيد و مطمئن شويد كه درپوش آنها شكسته نشده باشد.
وي افزود: كنسروها بايد 20 دقيقه در آب در حال جوشيده قرار شده و سپس مصرف شود.
مسوول ستاد مركزي اطلاع رساني داروها و سموم وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد: اگر فراورده اي ، ظاهر و يا بوي ناخوشايندي داشت، به هيچ وجه نبايد آن را چشيد.
قانع تاكيد كرد: همواره بايد قبل از آماده شدن و يا خوردن غذا ، دستها را با آب و صابون شست چرا كه رعايت نكردن اين مساله ما را در مواجهه با نوعي اسهال ميكروبي در حين سفر قرار خواهد داد.