فنخال رفتن خود به يوونتوس تکذيب کرد
لوئیز فن خال، سرمربی هلندی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان، روز شنبه به طور رسمی شایعات منتشر شده را مبنی بر حضور وی در فصل آینده در باشگاه ایتالیایی یوونتوس تورین، تکذیب کرد.
لوئیز فن خال در حاشیه مسابقه فوتبال میان بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ که در چارچوب مسابقات باشگاههای دسته اول فوتبال آلمان، بوندسلیگا، برگزار شد، اعلام کرد شایعاتی که درباره پیوستن من در فصل آینده به باشگاه یوونتوس منتشر شده است، صحت ندارد.
روزنامه ورزشی بیلد در شماره روز شنبه خود نوشت سرمربی هلندی بایرن مونیخ در پایان این فصل بایرن را ترک خواهد کرد و به احتمال زیاد به جای لوئیجی دل نری هدایت تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا را بر عهده خواهد گرفت. روزنامه بیلد تصریح کرد: این خبر را از همسر لوئیز فن خال دریافت کرده است.
بیلد نوشت: همسر فن خال در رستورانی در مونیخ گفته بود به احتمال زیاد فصل آینده در تورین زندگی خواهد کرد. فن خال در پاسخ به سوالی در این باره گفت: بسیار بعید است که همسر من چنین چیزی گفته باشد چرا که می داند من بیشتر از هر چیز به یک سال استراحت مطلق نیاز دارم، من این را به همسرم قول داده ام و به قولم عمل خواهم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، باشگاه فوتبال بایرن مونیخ آلمان در جدول رده بندی باشگاههای فوتبال این کشور (بوندسلیگا) در رده چهارم قرار گرفته و از جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا نیز حذف شده است.