0

زن جوان به دادگاه رفت تا مهريه 450 سكه‌اي را بگيرد

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان

خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده گفت: مهريه 450 سكه بهار آزادي‌ام را مي‌خواهم و شوهرم بايد آن را بپردازد چرا كه مي‌تواند اين وجه را از پدر‌شوهرم قرض بگيرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 27 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن در برابر قاضي شعبه 235 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه 6 سال از زندگي مشتركمان مي‌گذرد، گفت: مهريه 450 سكه بهار آزادي‌ام را از شوهرم كه كارمند يك شركت است، مي‌خواهم و مي‌دانم او اين مهريه را مي‌پردازد چرا كه در ابتداي ازدواج خواهان پرداخت آن بود.

وي با بيان اينكه ما يك فرزند 2 ساله داريم و قصدم تنها گرفتن مهريه است نه طلاق، افزود: شوهرم رفتار بسيار خوبي دارد و با مشكلات زندگي كنار مي‌آيد و من نيز به اين شكل هستم ولي مي‌خواهم 450 سكه طلاي مهريه‌ام را بگيرم چرا كه براي انجام كاري آن را در نظر گرفته‌ام.

مرد جوان در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه حاضرم مهريه‌ همسرم را به صورت اقساط بپردازم، گفت: اگر بخواهم كل مهريه همسرم را بپردازم بايد از پدرم قرض بگيرم.

زن بار ديگر در برابر قاضي اين پرونده بيان كرد: من مهريه‌ام را مي‌خواهم و مي‌دانم پدر‌شوهرم نيز اين پول را مي‌دهد، بنابراين مي‌خواهم شوهرم مهريه‌ام را بپردازد.

قاضي اين شعبه بعد از شنيدن صحبت‌هاي طرفين (زن و مرد)، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد.

حمید.bmp

شنبه 13 فروردین 1390  9:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها