| |
انگليس حمله به دفتر سازمان ملل در مزارشريف را محكوم كرد
لندن - وزير خارجه انگليس روز جمعه با انتشار بيانيه اي حمله تظاهركنندگان خشمگين به دفتر سازمان ملل متحد در مزار شريف افغانستان را محكوم كرد.
|
|
|
ويليام هيگ گفت: من از شنيدن خبر حمله به دفتر سازمان ملل در مزارشريف و كشته شدن تعدادي از كاركنان آن سازمان شوكه و ناراحت شدم.
به گزارش منابع خبري در جريان حمله شماري از تظاهركنندگان خشمگين افغان به دفتر سازمان ملل متحد در مزارشريف، دست كم 12 نفر كشته شدند كه هشت نفر آنان خارجي بودند.
وزيرخارجه انگليس گفت: اين يك حمله وحشيانه بود و من قويا آن را محكوم مي كنم.
وي همچنين با اعضاي خانواده و دوستان و آشنايان قربانيان ابراز همدري كرد و گفت: فعاليت هاي سازمان ملل در افغانستان بسيار مهم است و به همين دليل كاركنان اين نهاد بين المللي بايد قادر باشند در فضايي امن و آرام خدمات خود را ارائه كنند.
'هيگ' از دولت افغانستان نيز خواست درباره اين حادثه تحقيق كند و عاملان آن را به پاي ميز محاكمه بكشاند.
اين تظاهرات پس از برگزاري نمازجمعه و در اعتراض به اقدام موهن كشيش آمريكايي در آتش زدن قرآن كريم برگزار شد كه در پايان با حمله تعدادي از معترضان به ساختمان سازمان ملل به خشونت كشيده شد.
آخرين گزارش ها نيز حكايت از اين دارد كه بيش از 20 نفر از جمله طراح اصلي اين حمله دستگير شده اند.