سرپرست ادارهكل هواشناسي خوزستان خبر داد:
باران و باد شديد از فردا در خوزستان
خبرگزاري فارس: سرپرست ادارهكل هواشناسي خوزستان از باران و باد شديد در خوزستان خبر داد و گفت: اين وضعيت از اواخر وقت شنبه آغاز ميشود.
نادر شفيخدايي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: باران و باد شديد در استان خوزستان از پايان وقت امروز آغاز ميشود.
وي افزود: در بررسي نقشههاي پيشيابي طي امروز هواي استان در وضعيت پايدار قرار دارد و هيچ تغييرات جوي در استان خوزستان مشاهده نميشود.
شفيخدايي خاطرنشان كرد: از روز يكشنبه سيستم ناپايداري استان را تحت تاثير خود قرار خواهد داد در سطح زمين نيز از تاريخ ياد شده با نفوذ سامانه جديد سوداني بر روي استان شاهد تغييرات قابل ملاحظه فشار هوا و باد خواهيم بود.
سرپرست اداره كل هواشناسي خوزستان با اشاره به نقشههاي تهيه شده در اين اداره كل بيان داشت: آسمان استان امروز صاف گاهي قسمتي ابري بعضا همراه با غبار محلي گاهي توام با وزش باد پيشبيني ميشود.
شفيخدايي درباره وضعيت هواي استان خوزستان تاكيد كرد: وضعيت هوا صاف تا قسمتي ابري جهت باد شمال غربي تا جنوب غربي پيشبيني ميشود.
وي با اشاره به نقشههاي فشاري تهيه شده در خوزستان درباره وضعيت باد در خوزستان اظهار داشت: سرعت باد 20 تا 35 كيلومتر در ساعت ماكزيمم سرعت باد 45 كيلومتر در ساعت خواهد بود.
سرپرست اداره كل هواشناسي خوزستان عنوان داشت: در شبانهروز گذشته آبادان با 32.6 و ايذه با 4.4 درجه سانتيگراد به ترتيب گرمترين و خنكترين نقاط گزارش شدهاند.
شفيخدايي تاكيد كرد: حداكثر دماي اهواز به 33 و حداقل به 16 درجه سانتيگراد خواهد رسيد