0

جعفر بن عقيل بن أبيطالب(ع) من آن جواني ام كه زادة مكه و ابوطالبم، از زمرة فرزندان هاشم و غالبيم، به

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

جعفر بن عقيل بن أبيطالب(ع) من آن جواني ام كه زادة مكه و ابوطالبم، از زمرة فرزندان هاشم و غالبيم، به

جعفر بن عقيل بن أبيطالب(ع) من آن جواني ام كه زادة مكه و ابوطالبم، از زمرة فرزندان هاشم و غالبيم، به راستي ما از بزرگانيم و در حمايت از حسين مي جنگيم.
مادر وي حوصاء دختر عمرو، معروف به ثغربن عامر بن هصان بن كعب بن عبد بن ابوبكربن كلاب عامري است. و مادر حوصاء،‌ اوده دختر حنظلة بن خالد بن كعب بن عبدبن ابوبكرِ ياد شده و مادرِ‌ اوده،‌ ربطه دختر عبد بن ابوبكر مذكور و مادر ربطه، اُم البنين دخت معاوية بن خالد بن ربيعة بن عامر بن صعصعه و مادرِ اُمّ البنين،‌ حميده دختر عتبة بن سمرة بن عتبة بن عامر است.
به گفتة سروي: وي به ميدان كارزار شتافت،‌ دلاورانه ميان آنها شمشير گذاشت و اين رجز را مي‌خواند:
اَنَا الغلامُ الأبطحي الطالبي * مِن معشرٍ في هاشم مِن غالب
و نحن حقاً سادةُ الذوائب
يعني: من آن جواني ام كه زادة مكه و ابوطالبم، از زمرة فرزندان هاشم و غالبيم، به راستي ما از بزرگانيم و در حمايت از حسين مي جنگيم.
جعفر، پانزده تن از لشكريان دشمن را به هلاكت رساند و سپس به دست بشربن حوط قاتل برادرش عبدالرحمان، به شهادت رسيد.

پی نوشتها :

. ابوالفرج آورده: مادر جعفر بن عقيل بن ابوطالب،‌ام الثغر دختر عامر، دختر هصان عامري از قبيلة كلاب است. طبق روايتي كه از ابوجعفر محمد بن علي بن حسين و حُميد بن مسلم نقل كرديم،‌ جعفر را عروة بن عبدالله خثعمي به شهادت رساند و گفته مي شود: مادر او خوصاء دختر ثغر كه نام او عمرو بن عامر بن هصان بن كعب بن عبدالله بن ابوبكربن كلاب عامري است.(ر.ك: مقاتل الطالبين:97).
. در مناقب: 4/105« بشر بن سوط همداني» آمده است.

www.radiomaaref.ir

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

شنبه 13 فروردین 1390  5:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها