0

حسینی: مشکل زباله در مازندران به حداقل رسید

 
majida1365
majida1365
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 2352
محل سکونت : اصفهان

حسینی: مشکل زباله در مازندران به حداقل رسید

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به وجود برخی مشکلات در شهرداریها برای حمل زباله ها، گفت: مشکل زباله اکنون در برخی شهرهای مازندران به حداقل رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کلاردشت، سید یونس حسینی ظهر شنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفر بخش
گردشگرپذیر کلاردشت افزود: برای رفع معضل زباله در شهرهای استان، احداث کارخانجات کمپوست مورد بررسی و مطالعه در برخی شهرهای مازندران قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: مازندران دارای اقلیم طبیعی بکر بوده و همه ساله در نوروز میزبان گردشگران فراوانی از اقصی نقاط کشور است که باید برای توسعه شهرهای آن عزم ملی وارد شود.
 
مدیرکل شهری و شوراهای استانداری مازندران افزود: احداث کارخانجات کمپوست هم اکنون در شهرهای ساری، قائم شهر، بهشهر، نور، چالوس، نوشهر و تنکابن آغاز شده است.
 
حسینی اظهار امیدواری کرد: کارخانجات کمپوست قائم شهر و بهشهر تا پایان امسال بهره برداری شود.
 
وی یادآور شد: کارخانجات کمپوست ساری، نوشهر و چالوس به صورت زباله سوز احداث می شوند.
 
مدیرکل شهری استانداری مازندران از برگزاری تور مطبوعاتی خبرنگاران حوزه شهری استان از شهرداریهای شرق تا غرب مازندران همزمان با روز شوراها خبر داد.
 
وی گفت: خبرنگاران رسانه های استان در این بازدیدها از مجموعه فعالیتهای عمرانی، فرهنگی و توسعه ای شهرهای مازندران از نزدیک آشنا می شوند.
 
مازندران دارای 52 شهر و سه میلیون نفر جمعیت است.
 

اللهم عجل لولیک الفرج

 

شنبه 13 فروردین 1390  5:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها