زماني كه ناظر مسابقه حواسش نبود كنار زمين ميرفتم
ياوري: سنم زياد است اما جسارت بالايي دارم
خبرگزاري فارس: مدير فني تيم فوتبال استيلآذين گفت: اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از تساوي 2 بر 2 برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت: بازيكنان استيلآذين نشان دادند كه ميخواهند موفق باشند. امروز بازي خوبي انجام داديم. در گذشته اين تيم نوسان زيادي داشت اما امروز بازيكنان نشان دادند كه به خودباوري رسيدهاند. اميدوارم در بازيهاي آينده ما مزد زحمات خود را بيشتر بگيريم. شايسته پيروزي برابر سايپا بوديم هر چند به شانس اعتقاد ندارم اما امروز بخت با ما يار نبود.
وي ادامه داد: بازيكنان ما در تجمع در خط مياني و يكسوم دفاعي حريف عجله كردند و پشت دفاع ما خالي شد. اگر اينگونه نبود ميتوانستيم 3 امتياز بازي را بگيريم.
مدير فني و سرپرست تيم استيلآذين در مورد اينكه ميتواند اين تيم را از سقوط به دسته اول نجات دهد يا نه، گفت: آرزو دست نيافتني است اما فقط ميتوان اميد داشت. من اگرچه سنم زياد است اما جسارت بالايي هم دارم كه در اين شرايط هدايت استيلآذين را برعهده گرفتم. اين تيم در بازيهاي گذشته زماني كه گل اول را ميخورد گلهاي بعدي را هم دريافت ميكرد اما امروز شرايط تيم با گذشته متفاوت است.
ياوري در مورد اينكه به عنوان سرپرست اجازه دارد كنار زمين برود و نكات فني به بازيكنان گوشزد كند گفت: طبق قانون نميتوانم بروم اما زماني كه ناظر مسابقه حواسش به من نبود كنار زمين ميرفتم و دستور تاكتيكي ميدادم.