مردی که موبایلش را خاموش کرد تا دستور از بالا نیاید
هرچه جلوتر میروم پختهتر میشوم و میفهمم که چه تصمیمی درستتر است. رئیس دیگر نمیخواهد کوتاه بیاید، او کمکم از وضعیت فوتبال ایران آگاه میشود. کفاشیان دیگر در مقابل لابیها کوتاه نمیآید و برای همین بر روی تصمیمش خواهد ماند...
هنوز چندی از اظهارنظر امیر عابدینی مدیرعامل سالهای دور باشگاه پرسپولیس در برنامه 90 مبنی بر اینکه «اگر بخواهید درباره رئیس فدراسیون حرف میزنم و میگویم در قواره رئیس فدراسیون فوتبال نیست اما درباره چیز دیگری حرف نمیزنم»، نگذشته است که کفاشیان با انتخاب افشین قطبی نشان می دهد که در راه رئیس شدن پیش می رود.
به گزارش «شفاف»، «دستگاه مشترک موردنظر خاموش است» این پاسخ تلفنهمراه علی کفاشیان از ساعت 18:14دقیقه تا 19:02 بود، رئیس فدراسیون فوتبال بهندرت تلفنهمراهش را خاموش میکند و وقتی موبایل خاموش است یعنی اتفاق مهمی افتاده که کفاشیان نمیخواهد پاسخگو باشد.
بنابراین گزارش تلاش خبرنگار پارس فوتبال که حولوحوش ساعت 18 فهمید افشین قطبی سرمربی تیمملی شده است و همهچیز هم حل شده ناکام ماند تا تاییدیه خبر را از رئیس بگیرد و برای همین برایش پیامکی فرستاد. کفاشیان درباره این رفتارش پاسخ جالبی داد:«موبایلم را بستم تا از بالا کسی زنگ نزند» و با صدای بلند خندید. چند وقتی بود که این شلیک خندهها از کفاشیان فاصله گرفته بود اما اینبار میتوانستی این «ذوقکردن» را کاملا درک کنید. وقتی «رئیس» تلفنهمراهش را خاموش میکند یعنی به همه آن بالاییها «پیام» ویژه میدهد: «به فوتبال کاری نداشته باشید لطفا»
قطبی خوب است
علی کفاشیان مثل «رئیسها» وارد میدان شده است، او سعی کرد تا با وجود همهجوانب تصمیم بگیرد. رئیس دو روز قبل از این اتفاق به دوست خبرنگارش گفت:«چکار کنیم؟ بیاوریمش؟ نظرت چیه؟» رئیس از ابتدای برکناری علی دایی به قطبی تمایل داشت و تلاش فراوانی کرد تا او را بهعنوان گزینه نهایی اعلام کند اما لابیهای عزیز محمدی خیلی راحت «مایلیکهن» را سرمربی تیمملی کرد. کفاشیان درباره انتخابش اعتقاد دارد:«بهنظر من در هر صورت تغییر و تحولاتی باید انجام بشود و آقای قطبی بهخاطر حسننیت و تجربهای که داشت و شناختی که از تیمهای کرهای دارد بهترین گزینه بود و بهترین رویه هم برای برخورد دارد» رئیس فدراسیون فوتبال درباره برتریهای قطبی اعتقاد دارد:«او نظر همه مربیان را خواهد گرفت و به همه احترام میگذارد و از طرفی از نظر رسانهها هم استفاده خواهند کرد و میتوان گفت که آرامش به فوتبال ایران بازخواهد گشت و مطمئنا این رویه به تیمملی کمک خواهد کرد»
اختلاف سلیقه را کنار بگذارید
فدراسیون خلوت بود، بعد از آتشی که علی کفاشیان بپا کرده بود، انگار نه انگار که سرمربی تیمملی کنار گذاشته شده و سرمربی جدید انتخاب شده است. شاید این آتش زیرخاکستری باشد که امروز شعلهور خواهد شد و «رئیس» فدراسیون فوتبال در سیبل این میدان قرار دارد. عزیز محمدی و مهدی تاج شاید چندان همدیگر را قبول نداشته باشند، آنها شاید در بسیاری از مسائل اختلافنظر داشته باشند اما برای جلسه در موضع «شاکی» ظاهر خواهند شد. وقتی علی کفاشیان خبر برکناری مایلیکهن را اعلام کرد، مهدی تاج در اصفهان بازی سپاهان را نظاره میکرد و اصلا هم به ذهنش خطور نمیکرد که «رئیس» بخواهد خودسر کاری کند و عزیز محمدی هم در اتاقش نشسته بود که رئیس روابط عمومی سازمان لیگ با حالتی پریشان به اتاقش آمد و به سردار که خیلی بیقرار بود گفت:«حاجیرو ورداشتن. خبرش همین الان روی سایت فدراسیون آمده» عزیز محمدی باورش نمیشد، پرسید «سایت فدراسیون؟» از شدت عصبانیت کمی در اتاق راه رفت و سپس به دفتر دبیرکل رفت. حالا این دو نفر از «برکناری» مایلیکهن شکایت دارند و البته از «انتخاب» قطبی اعلام نارضایتی میکنند. کفاشیان درباره این اختلافنظرها میگوید:«باید همه کمک کنیم تا این سه بازی بهبهترین شکل انجام شود و اختلاف سلیقهها را هم کنار بگذاریم» اما این اختلاف سلیقه در داخل هیاترئیسه وجود دارد:«نه، بااکثریت جز دونفر که صحبت میکردم صدرصد موافق بودند و وقتی اکثریت قبول میکند باید امکانات فراهم شود» ...حتما متوجه آن «دو» نفر شدهاید دیگر؟!
کفاشیان بالاخره رئیس شد
تیتر زدیم «کفاشیان بالاخره رئیس شد» و امروز شاهدیم که این «ریاست» هوشمندانه همچنان ادامه دارد. این موضوع را با او در میان میگذاریم و با همان خندههای همیشگی میگوید:«من تازه دارم کار یاد میگیرم و میفهمم هرکدومشون چیکاره هستند» کفاشیان بعد از مدتی خنده ادامه داد:«هرچه جلوتر میروم پختهتر میشوم و میفهمم که چه تصمیمی درستتر است. من از همه مشورت میگیرم تا تیمملی قویتر شود ولی بههرحال من نگران فوتبال کشور هستم تا به موفقیت برسد» کفاشیان تغییرات فراوانی کرده است، مردی که بسیاری از نظرات مختلف را تغییر داد، حتی آنهایی که او را بهعنوان مدیری «حرفگوشکن» میشناسند. رئیس فدراسیون فوتبال مهدی حاجیباقر را به فدراسیون فوتبال آورد تا با قطبی تماس بگیرد و درباره تصمیمش حرف بزند. «خودم پریشب مستقیما تماس گرفتم و اعلام کردم که اعضای هیاترئیسه هم موافقت کردهاند .
کفاشیان «رئیس جدید» فوتبال
رئیس دیگر نمیخواهد کوتاه بیاید، او کمکم از وضعیت فوتبال ایران آگاه میشود و برای همین بهاین نتیجه رسیده است که برای مدیریت فوتبال باید «ریاست» کرد، مثل صفاییفراهانی و دادگان که خودشان کارها را جلو بردند و پایش ایستادند. کفاشیان دیگر در مقابل لابیها کوتاه نمیآید و برای همین بر روی تصمیمش خواهد ماند و به اعتراضها توجهی نخواهد داشت. فوتبال ایران در حساسترین برهه زندگی یکسالوچندماهه اخیرش قرار گرفته است، کفاشیان پوست انداخته و خیلیها را شناخته و محدود فعالیتهایشان را کم کرده است، فوتبالی که روزها خوبی را پشتسر نمیگذارد و وقتی «ارادهجمعی» چنین نتیجهای داد، علی کفاشیان «یکتنه» وارد کارزار شد و آستینهایش را بالا زد. تبریک آقای کفاشیان!
جمعه 11 اردیبهشت 1388 12:49 PM
تشکرات از این پست