آخرين اخبار ليگ برتر
در اين پست آخرين و جديدترين اخبار ليگ برتر بصورت مجموع قرار داده شده است به اميد اينكه مورد توجه واقع شود
**(( همه منتظر شهرآورد هستند ))**
پاسخ به:آخرين اخبار ليگ برتر
شهرآورد هفتاد پايتخت
غلامرضا رضايي: اميد زيادي به اين بازي داريم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در حاشيه تمرين اين تيم گفت: مصدوميتم نسبت به هفته قبل بهتر شده و با آمادگي کامل براي پيروزي برابر استقلال تلاش ميکنم.
غلامرضا رضايي گفت: خدا را شکر نسبت به هفته قبل وضعيتم خيلي بهتر شده و اميدوارم براي بازي با استقلال آمادهتر شوم.
رضایی ادامه داد: شرايط بازي شهرآورد با ساير بازيها فرق دارد. خيلي اميد به اين ديدار داريم. قول ميدهم، با تمام وجود براي پيروزي برابر استقلال تلاش کنم تا بتوانم هوادارانمان را خوشحال کنم. خوشبختانه تيم ما از نظر روحي در شرايط خوبي به سر ميبرد و بازيکنان انگيزه زيادي براي اين ديدار دارند.
مهاجم تيم ملي ايران افزود: نتيجه بازي داربي را نميتوانم پيشبيني کنم. با اينحال تمام سعي خود را به کار ميبندم تا به حريف گل بزنم و اميدوارم 3 امتياز اين بازي را به ارمغان بياوريم.
هفتادمين شهرآورد سرخابيها
قيمت بليتهاي ديدار استقلال و پرسپوليس اعلام شد
بليتهاي ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس بدون تغيير نسبت به ديدارهاي قبلي اين دو تيم به فروش خواهد رسيد.
براساس اعلام سازمان لیگ برتر بلیت های دیدار این دو تیم در سه قیمت 5 هزار ، 3 هزار و 2 هزار تومان از صبح روز بازی در محل ورزشگاه آزادی به هواداران سرخابی فروخته خواهد شد. این قیمت ها در سایر مسابقات لیگ برتر نیز پابرجاست.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و هشتم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 17 رو چهارشنبه -10 فروردین - به قضاوت محسن ترکی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
بهتاش فريبا: داربي به جدول ربطي ندارد
مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شهرآورد پايتخت، شرايط خاص خودش را دارد و با باقي بازيها متفاوت است.
بهتاش فريبا درباره ديدار تيمش برابر پرسپوليس تهران اظهار کرد:شرايط داربي مانند ساير بازيها نيست بلکه شرايط خاصي هم در اين بازي حاکم است. هميشه اين گونه بوده است که نتيجه ديدار استقلال و پرسپوليس نه به جايگاه دو تيم درجدول ردهبندي مربوط بوده و نه به امتيازهاي آنها. بلکه هر تيمي که تمرکز بيشتري داشته باشد، پيروز خواهد شد.
فریبا در ادامه با بيان اين که روحيه از دست رفته بازيکنان استقلال بازگشته است، افزود:چند هفته بود که در لحظات آخر بازي با بدشانسي روبهرو ميشديم ولي خوشبختانه پس از پيروزي برابر صباي قم، بازيکنان ما روحيه خود را دوباره به دست آوردهاند و به شرايط مطلوبتر نزديکتر شدهاند.
فريبا همچنين از برنامه تمريني منظم تيماش خبر داد و خاطر نشان کرد: در چند روز اخير به خوبي تمرين کردهايم و به ويژه در دو روز گذشته در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرين داشته ايم.
مربي تيم فوتبال استقلال تهران در ادامه با بيان اين که تنها مصدوم تيمش ميلاد ميداوودي است، اضافه کرد: تمام بازيکنان ما آماده بازي هستند و تنها ميلاد ميداوودي مصدوم است که او هم به تازگي شروع به دويدن کرد. بازيکن محروم هم نداريم و در مجموع شرايط تيم مطلوب است و اميدواريم برنده بازي باشيم.
فريبا همچنين با خوب توصيف کردن حريف تيماش در شهرآورد پايتخت، تصريح کرد: پرسپوليس تيمي بزرگ با يک مربي خوب است و بازي برابر اين تيم هميشه سختي خودش را دارد. هر چند نتايج ضعيف اين تيم در هفتههاي گذشته نيز نميتواند در عملکرد اين تيم در شهرآورد کم تاثير باشد. هر تيمي که روند خوبي داشته باشد، تمرکز بيشتري دارد و احتمال موفقيتاش هم بيشتر است.
حسين عبدي: داربي ها داستان ديگري دارند
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت، داربيها شرايط خاص خودشان را دارند و هر تيمي که در زمين تمرکز بيشتري داشته باشد، ميتواند در اين بازي پيروز شود
حسين عبدي اظهار کرد: بازي برابر استقلال ربطي به بازيهاي قبلي ندارد و معمولا پيروزي در شهرآوردها به روز و ساعت و دقيقه بازي بستگي دارد. هر تيمي که در روز بازي احاطه بيشتري بر زمين و ميدان داشته باشد، ميتواند حريف خود را شکست دهد. هر چند در بعضي از داربيها ديدهايم، که يک تيم خوب بازي کرده، با اينحال نتوانسته نتيجه بگيرد.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: بازيکنان ما انگيزه زيادي براي اين بازي دارند. مردم و هواداران نيز علاقه بسياري به شهرآورد تهران دارند. به نظر من شهرآورد داستان ديگري است و بايد به آن نگاه ويژهاي داشت. به هرحال اميدوارم با يک پيروزي شيرين هوادارانمان را خوشحال کنيم.
عبدي در پاسخ به انتقادها از خط دفاعي تيم پرسپوليس عنوان کرد: وقتي تيمي گل ميخورد، همه انتقادها متوجه دروازهبان و خط دفاعي ميشود. قبول دارم که اشتباه وجود داشته که يک تيم گلي را دريافت ميکند اما، نبايد تنها خط دفاعي را مقصر دانست. به نظر من همانطور که در پيروزيها همه با هم شريک هستند، وقتي گلي وارد دروازه يک تيم ميشود، همه بازيکنان اين تيم مقصرند.
پورحيدري: بايد 3 امتياز اين بازي را بگيريم
سرپرست تيم فوتبال استقلال درباره شرايط تيم پيش از شهرآورد70گفت، شرايط تيم و بازيکنان خوب است براي اين که از کورس قهرماني عقب نمانيم بايد 3 امتياز اين بازي را بگيريم.
منصور پورحيدري افزود: 3 امتياز اين بازي هم براي استقلال و هم براي پرسپوليس مهم است. به همين دليل ميتواند بازي جذابي باشد. بازيکنان ما نيز روي 3 امتياز اين بازي حساب کردهاند. همه آنها خوب، سلامت و آمادهاند. کادر فني هم برنامه ريزي خوبي را انجام داده است و روي برنامههاي تاکتيکي کار کردهاند ما از سوم فروردين تمرين ها را آغاز و خوب هم تمرين کردند.
سرپرست تيم استقلال در مورد وضعيت جباري براي اين بازي عنوان کرد: اسم جباري در بين نفراتي که مظلومي داده است وجود ندارد چون او هنوز آماده نيست.
پورحیدری افزود: آنچه مسلم است، سرمربي در مورد بازيکن تصميم ميگيرد و او تشخيص ميدهد که چه کسي باشد و چه کسي نباشد. مظلومي تشخيص داد که او بر گردد و جباري تمرين هايش را از سوم فروردين شروع کرده است. اما براي اين بازي آماده نيست.
منصور پورحيدري با اشاره به شرايط بيژن کوشکي گفت: کوشکي نيز از ديروز تمرين هاي خود را آغاز کرده است. کميته انضباطي براي او تشکيل شده مسلما جريمه نقدي براي او در نظر گرفته شده و پس از آن به تمرين ها بازگشت.
بيانيه باشگاه پرسپوليس در آستانه دربي
به ورزشگاه بياييد و ما را حمايت كنيد
باشگاه پرسپوليس در آستانه دربي 70 در بيانيهاي از هواداران اين تيم خواست با حضور پرشور خود در ورزشگاه آزادي حامي تيم محبوبشان باشند.
در بیانیه سايت رسمي باشگاه پرسپوليس آمده است: خدمتگزاران شما در باشگاه پرسپوليس هميشه بر آن بودهاند تا مسائل فني و نتايج بازيها را در کنار رعايت اصول جوانمردانه ببينند و اين امر ميسر نخواهد شد مگر با همکاري، اراده و حمايت شما هواداران فهيم و دوست داشتني. همان گونه که پيش از اين نيز گفتهايم، هواداران، روح فوتبال هستند و بدون آنها اين ورزش مهيج، خالي از هرگونه جذابيتي ميشود. راز اثر گذاري اين خيل عظيم اما تنها در کميت و تعداد آنان نيست که کيفيت بالاي فرهنگي ايشان که مرهون هويت تاريخي اين مرز و بوم است هر ناظري را تحت تاثير قرار ميدهد.
دربي بزرگ پايتخت، به معناي واقعي کلمه، جشنواره و ويترين فوتبال ايران است که ميتواند نمايشي با شکوه از توجه به مسايل اخلاقي در کنار رقابتي جدي باشد. به همين جهت از هواداران عزيزمان ميخواهيم با حضور پرشور خود در ورزشگاه، همچون هميشه به حمايت از تيم محبوبشان بپردازند و براي ثبت روزي باشکوه در تاريخ پرافتخار پرسپوليس، در کنار سرخپوشان محبوب پايتخت باشند. "
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال از هفته بيست و هشتم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران ساعت 17 عصر فردا (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
آخرين وضعيت آسيبديدگان پرسپوليس از زرينه
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين وضعيت بازيکنان آسيب ديده اين تيم را در آستانه داربي 70 تشريح کرد.
دکتر فريد زرينه با اشاره به آسيبديدگي ابراهيم شکوري اظهار کرد: او از ناحيه دنده دچار شکستگي شده و به احتمال فراوان به بازي مقابل استقلال نميرسد. در عين حال در جلسهاي که با دايي برگزار خواهيم کرد، درباره آسيب ديدگي اين بازيکن تصميمگيري ميکنيم.
زرینه ادامه داد: سپهر حيدري نيز آسيبديدگي جزئي داشت که اکنون برطرف شده اما، بايد بار ديگر او را تست کنيم و در صورتي که مشکل خاصي نداشته باشد، ميتواند براي پرسپوليس بازي کند.
پزشک پرسپوليس درباره آخرين وضعيت وحيد هاشميان و غلامرضا رضايي نيز گفت: هاشميان و رضايي ديگر مشکلي ندارند. عليرضا محمد نيز ميتواند در اين بازي به ميدان برود.
ليگ برتر فوتبال
بازي تراکتورسازي تبريز و فولاد مبارکه سپاهان به تعويق افتاد
سازمان ليگ برتر از تغيير زمان ديدار تيم هاي تراکتورسازي تبريز و فولاد مبارکه سپاهان خبر داد.
ديدار دو تيم تراکتورسازي تبريز و فولاد مبارکه سپاهان از هفته سي ام ليگ برتر فوتبال، روز جمعه 26 فروردين ماه برگزار مي شود.
پيش از اين قرار بود اين ديدار روز پنجشنبه 25 فروردين برگزار شود.
عنايتي: تا جام را بالاي سر خود نبردهايم، به هدف اصلي مان نرسيدهايم
مهاجم تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت، تيمش در سال 90 مي تواند بيش از هر سالي به افتخار و قهرماني دست يابد.
رضا عنايتي سپاهان را پس از نتايج خوبي که تاکنون در ليگ قهرمانان آسيا کسب کرده است، يکي از اميدهاي اصلي ايران براي صعود از گروه مقدماتي و رسيدن به مراحل نهايي اين رقابتها دانست و گفت: "در ليگ برتر نيز اميد اول قهرماني هستيم. بنابراين تصور مي کنم، سال 90 سال تکميل افتخارها و اوج سربلندي سپاهان باشد."
عنایتی ادامه داد: "اقتدار فعلي سپاهان نبايد باعث شود تا ذرهاي از انگيزه و جنگندگي ما در ادامه کار کاسته شود؛ زيرا همه حريفان ما در مسابقههاي پيش رو هم در آسيا و هم در ايران حريفاني قدرتمند هستند و بايد با تمام قوا و انرژي با آنها روبهرو شويم."
عنايتي گفت: "پيروزيهاي اخير نبايد بازيکنان را مغرور کند. تا موقعي که جام را بالاي سر خود نبردهايم، به هدف اصليمان نرسيدهايم و بايد تا هفته پاياني تلاش کنيم."
سپاهان در هفته بيست و هشتم ليگ برتر ميزبان پيکان قزوين خواهد بود. اين بازي عصر پنج شنبه در اصفهان برگزار مي شود.
در هفته ششم از ليگ قهرمانان
مظفريزاده ديدار نمايندگان ژاپن و چين را قضاوت ميکند
کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا سعيد مظفري زاده از ايران را براي قضاوت ديدار تيمهاي "گامبا اوزاکا" ژاپن و "تيانجين تدا" چين در هفته ششم از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا انتخاب کرده است.
دیدار تیمهای گامبااوزاکا ژاپن و تیانجین تدا چین در چارچوب هفته ششم و پایانی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و در گروه E مسابقات برگزار خواهد شد. سعید مظفریزاده را در امر قضاوت این بازی "حسن عبدالله محمد صالح" از امارات و مرتضی کریمی از ایران همراهی خواهند کرد.
نظارت داوری بازی گامبااوزاکا - تیانجین تدا برعهده "یو یم چیونگ" از هنگ کنگ است و "شیمون دانیل لسرال" از استرالیا به عنوان ناظر ویژه AFC بر روند برگزاری مسابقه نظارت خواهد کرد.
دیدار تیمهای گامبااوزاکا ژاپن و تیانجین تدا چین روز چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه به میزبانی تیم ژاپنی در ورزشگاه "بانپاکو" شهر اوزاکا برگزار خواهد شد.
برجلو: دوست داشتم فوتبالم را با سايپا تمام کنم
مدافع تيم فوتبال استيل آذين گفت: دوست داشتم بعد از هفت سال حضور در سايپا فوتبالم را با اين تيم تمام کنم.
کاظم برجلو در مورد وضعيت استيل آذين گفت: تمرين هاي خوبي را در سال جديد آغاز کرده و براي جبران ناکامي ها بسيار با انگيزه هستيم. ديدار سختي را با سايپا داريم و با توجه به شرايط مان بايد روز پنجشنبه پيروز شويم. سايپا بازيکنان شاخص و تاثيرگذاري همچون کريم انصاري فرد را دارد. بايد در زمين سايپا به ميدان برويم اما، بازيکنان ما از اين مسابقه برد مي خواهند.
بازيکن سابق سايپا در مورد شناختش از اين تيم گفت: هفت سال براي سايپا بازي کردم. هفت سال عمر زيادي در طول بازيگري يک فوتباليست محسوب مي شود. محمد مايلي کهن من را از تيم اميد سايپا به تيم بزرگسالان اين باشگاه آورد و در واقع او من را به ليگ برتر معرفي کرد.
وي ادامه داد: با سايپا به فوتبال معرفي شدم و دوست داشتم بعد از هفت سال حضور مستمر در اين تيم فوتبالم را با سايپا تمام کنم اما، دو فصل پيش حرف و حديث هايي پيش آمد که مجبور شدم، از اين تيم کوچ کنم.
برجلو تاکيد کرد: از وضعيتم در استيل آذين راضي هستم و خدا را شکر مي کنم. بازيکنان استيل آذين نيز براي بقا در ليگ برتر تلاش خواهند کرد.
افشاريان داور ديدار تراكتورسازي و فولاد شد
ديدار تيم هاي تراکتورسازي تبريز و فولاد خوزستان از هفته بيست و هشتم رقابت هاي فوتبال قهرماني باشگاه هاي برتر ايران را "خداداد افشاريان" سوت مي زند.
در اين بازي که ساعت 17 روز پنجشنبه يازدهم فروردين ماه جاري در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز انجام مي شود، مرتضي کريمي و محمدرضا منصوري کمک هاي اول و دوم افشاريان خواهند بود. همچنين بابک وسيله بر به عنوان داور چهارم و فريدون اصفهانيان به عنوان ناظر در کنار زمين حضور خواهند داشت. تراکتورسازي تبريز در حالي در اين روز از فولاد پذيرايي مي کند که در ديدار رفت در اهواز به نتيجه مساوي يک بر يک دست يافته بود. اين تيم هم اکنون با 46 امتياز از 27 بازي در رده چهارم و فولاد با 40 امتياز از اين تعداد بازي در رده ششم جدول رده بندي جاي دارند.
جباري از ليست استقلال خط خورد
ترکيب تيم استقلال براي دربي تهران مشخص شد و نام مجتبي جباري از ليست 18 نفره آبي پوشان خط خورد.
علیرغم اعلام قبلی باشگاه استقلال مبنی بر تمرین این تیم پشت درهای بسته؛ استقلالی ها روز دوشنبه تمرینات تاکتیکی خود را در حضور بیش از 50 نفر از حاضرین در ورزشگاه نوبنیاد مرور کردند. پرویز مظلومی در تمام مدت تمرین با یازده بازیکن مورد نظرش کارهای تاکتیکی را انجام داد تا آن ها را برای بازی با پرسپولیس آماده کند.
علی دایی دوشنبه شب بعد از اطلاع از نفرات مورد نظر مظلومی و بررسی مسابقات قبلی استقلال از مسئولان تیمش خواست فیلم بازی استقلال تهران برابر السد قطر را سریعا تهیه کنند. به استثنای دروازه بان و فیلیپ دسوزا، ترکیب و سیستم مورد نظر مظلومی برای دربی همان ترکیب و سیستم بازی مقابل السد در ورزشگاه آزادی است. سرمربی استقلال تصمیم گرفت هر سه مهاجم تیمش را از ابتدا در ترکیب اصلی قرار داده و با شیوه تهاجمی به دروازه پرسپولیس حمله کند.
نکته مهم درباره لیست 18 نفره استقلال تهران خط خوردن نام مجتبی جباری است و این بازیکن شب گذشته همراه با سایر آبی پوشان به اردوی این تیم در هتل آکادمی نرفت ضمن اینکه تا ظهر فردا از بین آندره لوییز و محسن یوسفی، نام یک نفر خط خواهد خورد.
تیم استقلال در بازی مقابل پرسپولیس با سیستم 3-3-4 به میدان خواهد رفت؛ اسامی نفرات اصلی و ذخیره استقلال در بازی فردا و پست بازی آنان به شرح زیر است.
ترکیب اصلی: محمد محمدی (دروازه بان) پژمان منتظری (دفاع راست)، امیر حسین صادقی و حنیف عمران زاده (مدافعان میانی)، مهدی امیر آبادی (دفاع چپ)، کیانوش رحمتی و فرزاد آشوبی (هافبک های دفاعی) سیدمهدی سیدصالحی (هافبک - چپ)، ایمان مبعلی (هافبک – وسط)، آرش برهانی (هافبک – راست) و فرهاد مجیدی (مهاجم نوک).
ذخیره ها: وحید طالب لو، هادی شکوری، آندره لوییز (محسن یوسفی)، فیلیپ دسوزا، جواد شیرزاد، هوار ملامحمد و اسماعیل شریفات
سرحال و قبراق در ويلاي رامسرم هستم
پروين:برخيها به دنبال اين هستند تا بلايي سرم بيايد
پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت : متاسفانه با اخباري دروغ برخيها دنبال اين هستند تا بلايي سر ما بيايد.
علي پروين در گفتگويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با انتقاد از برخي از سايت ها که علي رغم مرخص شدنش از بيمارستان خبر مرگ او را منتشر کرده اند اظهار داشت:اين کار ها درست نيست من همانطور که گفتم پس از اينکه کمي احساس درد کردم به بيمارستان رفتم و پس از يک چکاپ کامل متوجه شدم فقط فشار خون مرا کمي آزار داده بود الان هم قبراق و سرحال در کنار بچه هايم در ويلاي رامسرم هستم.
وي افزود : متاسفانه برخي ها با اخباري دروغ بيرون نشسته اند و به دنبال اين هستند تا يک بلايي سر من بياد که اين کار درست نيست و فقط باعث آزار و اذيت خانواده ما ميشود
پروين ادامه داد : البته جا دارد بازهم از تمام افرادي که نگرانم شدند تشکر کنم و از آنها خواهش کنم به حاشيهها گوش ندهند .خدا را شکر صحيح و سالم در حال زندگي کردن زير آسمان خدا هستم.