افرادی که احساس خوبی نسبت به خودشان دارند,نتایج خوبی به بار می آورند.
* اساساً چیزی به اسم افراد بی انگیزه وجود ندارد-بلکه فقط کارکنان بی انگیزه وجود دارند.
*اولین انگیره ساز مردم " بازخورد نتایج " است .
*پول فقط در وهله ی اول یک انگیزه ساز است,اما ضروریات زندگی را که به دست آوردید پول هنگامی یک انگیزه ساز می شود که بازخورد نتایج باشد.
*آدم باهوش کسی است که می داند اطلاعات را از کجا پیدا کند نه اینکه آنها را ذخیره کند.
*مچ افراد را حین انجام درست کارها بگیرید.
*هرکسی یک برنده بالقوه است.
*هرگز کسی را که در حال یادگیری است تنبیه نکنید.
تنظیم اهداف شفاف یک دقیقه ای یعنی اهداف را بنویسید.آنها را بررسی و بررسی مجدد کنید تا شما و کارمندتان بدانید که چه کا ری باید انجام شود و هر دو بتوانید بر رفتارتان در قبال اهدافتان نظارت کنید.
تمجید یگ دقیقه ای شامل چهار بخش کلیدیه زیر است:
شفاف گفته شود که چه کاری خوب بوده یعنی به شخص بگویید که چه کاری را درست انجام داده است مثلا گزارشی که شما به موقع تحویل دادید به من و جان در جلسه ی روز جمعه خیلی کمک کرد.
بلافاصله بعد از کار خوب باشد یعنی تمجید یک دقیقه ای خود را انتقال دهید و این انتقال را هر چه سریعتر انجام دهید.
آنها را در احساسات خود شریک کنید بعد از اینکه به آنها گفتید چه کار درستی را انجام داده اند , آنها را در احساسات خود شریک کنید.مثلا :
"اجازه بدین به شما بگم در مورد اون گزارش چه احساسی دارم.واقعاً احساس معرکه ای دارم.خب...من احساس خارق العاده ای داشتم که فقط اونجا باشم و خوش بدرخشم.و می خوام به شما بگم از اینکه در تیم ما هستین,خوشحالم و نسبت به زحمتی که کشیدین احساس واقعاً خوبی دارم."
تشویق در استمرار کار خوب یعنی آنها را تشویق کنید تا کار خوب خودشان را استمرار بخشند.
توبیخ یک دقیقه ای دارای چهار بخش کلیدیه که شباهت زیادی به تمجید یک دقیقه ای دارد.