0

اولين جرقه براي تجزيه آمريكا زده شد

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

اولين جرقه براي تجزيه آمريكا زده شد

اولين جرقه براي تجزيه آمريكا زده شد

يكي از كاربران خبرگزاري بين المللي آزادنگار در رابطه با اخباري كه در چند روز اخير در مورد فعال تر شدن تجزيه طلبان آمريكا در رسانه ها منتشر مي شود صبح امروز با درج خبري مبني بر اينكه اولين گام جدي براي تجزيه آمريكا برداشته شد در اين خبرگزاري نوشت: اولين گام رسمي تجزيه طلبان آمريكا با اعلام استقلال غذايي در ايالت ماين برداشته شد.
 
مردم ايالت ماين آمريكا طي يك اجلاس درون ايالتي اعلام كردند كه از اين پس در خريد و فروش مواد غذايي به قوانين دولت آمريكا توجهي نخواهند كرد.

اين مصوبه كه به «استقلال غذايي» شهرت يافته است، از سوي جريان هاي استقلال طلب آمريكا با آب و تاب فراوان منعكس شد. سايت رسمي تگزاس نشناليت متعلق به استقلال طلبان تگزاس نوشت: «اين اعلاميه اولين اعلاميه در نوع خود در آمريكاست، اما قطعا آخرين مورد نخواهد بود».

نكته بسيار جالب توجه در اين اعلاميه آن است كه هرگونه تخطي از مفاد آن از سوي مقامات فدرال و ايالتي «جرم» و خاطي مجرم شناخته خواهد شد.

بر اساس قوانين دولت آمريكا، حق مردم ايالات مختلف در خريد و فروش مواد غذايي به مكان هاي خاصي (معمولا شهر محل فعاليت) محدود است و اگر كسي از اين قوانين تخطي كند، مجرم است.

به نوشته پايگاه اينترنتي گريست، به عنوان مثال خانم «هيثر رتبرگ» از ايالت ماين در سال 2009 به دليل استفاده از كشتارگاه يك شهر همسايه براي ذبح مرغ هايش از مقامات ايالتي تذكر گرفت و متوجه شد كه مرغ و جوجه هايش را فقط در محدوده شهر خود مي تواند به فروش برساند.

اقدام مردم ماين در صدور اعلاميه استقلال غذايي از دولت آمريكا همانگونه كه پايگاه استقلال طلبان تگزاس نوشته، در ايالات و شهرهاي مختلف  نيز در دست پيگيري است و اولين قدم رسمي در راه استقلال كامل از كنترل دولت واشنگتن محسوب مي شود.

مردم ايالات مختلف آمريكا معتقدند دولت واشنگتن توسط 400 سرمايه دار بزرگ كه ثروتشان از 150 ميليون آمريكايي رويهم بيشتر است، اداره مي شود. لذا براي از بين بردن اين نظام اليگارشي كه بدهي هاي فراوان به بار آورده و منافع عده كمي را تامين مي كند، خواستار استقلال هستند. تگزاس سالانه 140 ميليارد دلار ماليات به دولت واشنگتن مي پردازد و ساكنان آن معتقدند اگر مستقل شده و ماليات مذكور را صرف آباداني ايالت خويش كنند، وضع زندگيشان بهتر خواهد شد.

گفتني است، كنوانسيون تجزيه آمريكا از سوي جمعي از نخبگان اين كشور در 17 سال گذشته برگزار شده و هجدهمين كنفرانس در تابستان 2011 برگزار خواهد شد.

لغو حقوق كارگران در ويسكانسين و برنامه دولت براي اجراي چنين طرحي در ساير ايالات، بر گسترش تمايلات تجزيه طلبانه و تجمع ها هاي چند ده هزار نفري تاثير بسزايي گذاشته و بر شمار طرفداران استقلال از آمريكا افزوده است.

دوشنبه 8 فروردین 1390  5:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها