0

وزيل مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود

zareinurse
zareinurse
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 746

وزيل مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود

خديرا: اوزيل مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود

سامي خديرا، هافبک تيم رئال مادريد، با ستايش از مسوت اوزيل، هم تيمي اش در رئال و تيم ملي آلمان، اعلام کرد او به سختي کار مي کند تا به بهترين بازيکن دنيا تبديل شود.

خدیرا و اوزیل در تابستان گذشته بعد از بازی های خوبی که در ترکیب تیم ملی آلمان در جام جهانی انجام دادند به رئال پیوستند و خیلی زود به ارکان اصلی تیم مورینیو تبدیل شدند. به نحوی که کاکا و لاسانا دیارا فرصت چندانی برای بازی در رقابت های این فصل پیدا نکردند.

خدیرا گفت: من دو سال است که مسوت را می شناسم و می دانم او چطور فکر می کند و چطور با مسائل کنار می آید. این تصادفی نیست که او این مسیر را طی کرد و به اهدافش رسید.

سامی خدیرا افزود: اوزیل تمام تلاشش را می کند تا به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شود، شاید هم بهترین بازیکن دنیا. او در مورد کارهایی که انجام می دهد بسیار جدی است و همه توجهاتی که رسانه ها به او دارند، تاثیری روی کار او ندارد. او تنها می خواهد فوتبال بازی کند.

خدیرا همچنین در مورد شرایط خودش در رئال گفت: من در حال حاضر بسیار راضی و خوشحال هستم. سبک بازی من با بازیکنانی مانند کریس رونالدو و اوزیل متفاوت است و توجهات زیادی را برنمی انگیزد. اما این مسئله برایم اهمیتی ندارد. من تنها می خواهم یک زندگی نرمال داشته باشم.

دوشنبه 8 فروردین 1390  3:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها