0

باقلوا

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

باقلوا

مواد لازم

 

مغز بادام-500 گرم
شکر- 250 گرم
پودر هل- یک قاشق پر
زرده تخم مرغ- 2 عدد
شیر- نصف فنجان
روغن- 2 قاشق پر
آرد-150 تا 200 گرم
بیکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
گلاب- نصف فنجان
قالب های کوچک فلزی

 

 

طرز تهیه


شیر- بیکینگ پودر-روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم ومرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد وزیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم وخمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماﺌﻳﻢ جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم وبهمین طریق داخل جعبه را می توان 2 تا 3 ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایهبادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم وباقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد 150 گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت 300 درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه  ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم .

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 8 فروردین 1390  10:20 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها