0

کوفته لوبیای سویا (هند)

 
nori200
nori200
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 1294
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته لوبیای سویا (هند)

 

مواد لازم:

لوبیای سویا = یک فنجان
سیب زمینی بزرگ = یک عدد
پیاز کوچک = یک عدد
فلفل سبز تند = ٢ عدد
برگ گشنیز = مقداری
آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
پروتئین سویا = ٢/١ و ١ فنجان
نمک به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس:

پیاز = یک عدد
زنجبیل رنده شده = ٢/١ ق چ
سیر = ٢/١ ق چ
زیره = ١ ق چ
رب گوجه فرنگی = ١ ق س
گوجه فرنگی رنده شده = ٢/١ فنجان
زردچوبه = ۴/١ ق چ
گرام ماسالا = ١ ق چ
برگ بو = یک عدد
آب = ۴/١ فنجان
نمک به میزان لازم



 


طرز تهیه:

لوبیای سویا را یک شب تا صبح خیس می کنیم و بعد می پزیم.

سیب زمینی ها را هم می پزیم.

در یک ظرف بزرگ لوبیای پخته شده، سیب زمینی پخته شده، پیاز خرد شده، گشنیز خرد شده،‌آب و پوست لیمو ترش و نمک را با هم خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم.(می توان با مخلوط کن برقی هم مواد را با هم مخلوط کرد)

وقتی مواد خوب ورز داده شد از آن به اندازه یک نارنگی برداشته گلوله می کنیم و در پروتئین سویا می غلتانیم و در یک ظرف چیده و ظرف را به مدت ١٠ الی ١۵ دقیقه در فر ١٨٠ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

طرز تهیه سس:

پیاز را ریز خرد می کنیم به همراه سیر و زنجبیل رنده شده در روغن تفت می دهیم، وقتی پیاز کمی نرم شد زیره، زردچوبه،‌ گرام ماسالا، رب گوجه فرنگی، گوجه های رنده شده و آب را هم به بقیه مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا سس چند جوش بزند.

بعد کوفته ها را از فر درآورده و سس آماده شده را روی کوفته ها می ریزیم و کوفته ها به همراه سس را به مدت ١٠ دقیقه روی شعله کم گاز گذاشته تا کوفته ها کمی طعم بگیرد.

حالا کوفته ها آماده سرو هستند. نوش جان کنید.


راسخون امید به زندگی

دوشنبه 8 فروردین 1390  7:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها