0

اسکرین شات های فاش شده از ویندوز 8: تسک بار بهبود یافته است

 
ali_ali0919
ali_ali0919
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 398
محل سکونت : فارس

اسکرین شات های فاش شده از ویندوز 8: تسک بار بهبود یافته است

 

 

 

تاکنون شاهد درز اطلاعات زیادی درباره ویندوز 8 و امکانات آن بوده ایم. این هم یک مورد فاش شده دیگر که امکانات TaskBar ویندوز بعدی را به ما نشان می دهد.

 

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، مایکروسافت کارمندانش را به درز ندادن اطلاعات اطلاعات دعوت کرده است. اما انگار دست کم یک نفر بوده که این را نادیده بگیرد. حالا که برای اولین بار قسمت سمت چپ تسک بار ویندوز 7 را می بینیم؛ شاید در نگاه اول هیچ چیز جدیدی به چشم نخورد. اما وقتی به علامت موس نگاه می کنید متوجه یک تفاوت جزئی می شوید. این که: شاخصی که در ویندوز 7 میزان کار انجام شده را در انتقال فایل و دانلود و ... انجام می داد، در نسخه بعدی برای سخت افزار ها هم به کار گرفته خواهد شد.

 

با توجه به ادعا سایت Win7China، ویندوز 8 دارای نصبی سریع خواهد بود که تنها هشت دقیقه وقت شما را می گیرد! همین سایت ادعا کرده است که نسخه بعدی 2.5 برابر سریع تر از ویندوز 7 خواهد بود. در نظر داشته باشید که به گفته سایت Windows 8 News، مایکروسافت از یک پی.سی با پردازنده هشت هسته ای برای به دست آوردن این ارقام استفاده کرده است.

 

فاش کنندگان گفته اند که مایکروسافت قابلیت System Restore را نیز گسترش داده است و به عنوان Factory Restore شناخته خواهد شد. این یک ریست کننده تمام و کمال است که در دو دقیقه ویندوز 8 را به تنظیمات اولیه اش بر می گرداند.

اسکرین شات بعدی سمت راست تسک بار ویندوز 8 را نشان می دهد. در قسمت System Tray یک بخش اضافه شده که به عکس پروفایل تعلق دارد (البته نحوه ادغام آن، فعلا کمی ناشيانه است!) .البته گزارش داده شده که این بخش در دو حالت کار می کند: یکی این که آواتار شما را در اکانت محلی پی.سی خود نشان می دهد ( امکان استفاده از آواتار های ویدئویی هم وجود دارد). دوم این که از آی.دی شما روی اکانت ویندوز لایو برای نمایش تصویر استفاده خواهد کرد. باز هم اگر به Win7China برگردیم؛ می بینیم یعنی که این یعنی کاربران می توانند از ID خود روی ویندوز لایو برای وارد شدن به ویندوز 8 استفاده کنند. لازم به ذکر است که این هم یکی دیگر از امکانات به منظور ادغام بیشتر ویندوز 7 با کلود می باشد.

 

حالا یک سوال: کی می توانیم بیشتر با ویندوز بعدی آشنا شویم و خودمان با آن کار کنیم؟ هنوز اطلاعات رسمی ای در مورد زمان عرضه ویندوز بعدی منتشر نشده است. اما به طور خلاصه می توان با توجه به گفته های سایت Windows 8 News این تاریخ را در ماه های ژوئن و جولای امسال تخمین زد. پس احتمالا در اوایل سال 2012 (و اگر زمین نابود نشود!) شاهد عرضه ورژن پایدار نسخه بعدی ویندوز خواهیم بود.

 

Mashable

لینک مطلب
تشخیص تومور های سرطانی به کمک اپلیکیشن اسمارت فون
مرضیه موسی زاده
در ۱۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۶
 

cancerapp-narenji_ir.jpg

هنوز بر سر این موضوع که استفاده از تلفن همراه می تواند سرطان زا باشد یا خیر اختلاف نظر وجود دارد اما در این ميان اپلیکیشن هايی نیز برای اسمارت فون ها نوشته شده که می توانند پزشکان را در تشخيص سریعتر سرطان ها کمک کنند.

 

محققين Massachusetts با همکاری پزشکان بیمارستانی در بوستون اپليکيشنی را نوشته اند که با استفاده از سيستمی الکترونیکی می توانند تومور های سرطانی را از طریق نمونه گیری مجازی از چند هزار سلول بدن تشخیص دهند.

 

در حال حاضر نمونه برداری (با سوزن یا جراحی( به عنوان يک روش آزمايشگاهی در تشخيص تومور های سرطانی در جهان انجام می گيرد. اما اين نمونه برداری در برخی موارد سخت بوده و مدت زمان تعيين وضعیت خوش خیم و یا بدخیم بودن تومور از طریق مراحل آزمایشگاهی گاهی چندین روز زمان بر است.

 

در اين تکنولوژی يک دستگاه کوچک در کنار تخت بيمار نصب می شود. عملکرد این دستگاه از طريق یک اپليکيشن که بر روی اسمارت فون پزشک نصب شده قابل کنترل است.

 

در هسته این دستگاه یک ميکرو چیپ مغناطیسی و یک اسکنر مغناطیسی ديگر که دقيقا همانند همان دستگاه MRI عمل می کند، نصب شده است. این مجموعه با کمک ذرات نانو مغناطیسی، به اندازگيری سطح پروتئين های ويژه ای در بدن می پردازد. در واقع این دستگاه تا حد زیادی شبیه یک دستگاه MRI کوچک عمل می کند.

 

ميزان سطح پروتئين های ويژه ای در بدن می تواند نشانه ای از وجود و رشد سلول های سرطانی در اندام ها باشد. گزارش اين نمونه برداری مجازی و سطح پروتئين ها از طریق اپليکيشنی که بر روی اسمارت فون پزشک نصب است به اطلاع وی خواهد رسید.

 

محققین اين سیستم را بر روی 50 بيمار مورد آزمايش قرار دادند و از طریق ترکيب کردن اطلاعات 4 نوع پروتئین که در بدن تولید می شود، دقت تشخیص تومور های سرطانی را به 96% رسانده اند. اين در حالی است که سایر متد های تشخيصی در حال حاضر 84% دقت دارند. از طرفی اين تشخیص در کمتر از یک ساعت زمان انجام می گيرد.

 

اما در این مسیر هنوز مشکلات متفاوتی هم وجود دارد. سطح پروتئین های مورد نظر همیشه در بدن بالا نیست و گاهی اوقات قابل اکتشاف نیستند. وجود این فاکتورها در تمام انواع سرطان ها هم هنوز به اثبات نرسیده است.

 

این اپليکيشن و دستگاه همکارش فعلا در حال بررسی و آزمايش است و هنوز به عنوان يک محصول تشخيصی قابل عرضه به کلينيک ها نيست اما توسعه چنین ابزاری کمک بزرگی به تشخیص زودهنگام بیماری های خطرناک خواهد کرد.

vbb

یک شنبه 7 فروردین 1390  12:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها