0

دکوراسیون

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:دکوراسیون

اتاق نشیمن را چگونه بچینیم؟

شهرزاد:برای چیدن هر بخشی از خانه باید ایده جدید داشت تا خانه شیک تر به نظر برسد.ما به شما برای چیدن خانه یتان پیشنهادهایی می دهیم.

اتاق نشیمن

۱ – استفاده از مبل با روکش چرمی، هم نمای خوبی دارد و هم نگهداری آن راحت است و هرگز از مد نمی‏افتد.

۲ – عسلی‏ های زیرمیز وسط، می‏توانند نشیمنگاه‏ های متفاوتی باشند و در مواقعی که تعداد مهمان‏ها زیاد است، در گوشه و کنار اتاق قرار گیرند.

۳ – می‏توانید برای منظم نگه داشتن فضا، درهای کمدهای دیواری را با کاغذهای نقش‏دار بپوشانید تا نمای بهتری در اتاق‏تان ایجاد شود. این کمدها، قفسه‏ های مناسبی برای نگهداری اسباب‏ بازی‏ها و وسایل‏ پذیرایی دارند و در اتاق‏ نشیمن کارآیی مهمی را عرضه می‏کنند.

۴ – برای نقاشی دیوار از رنگ‏های قابل شست‏شو استفاده کنید به ویژه دیوار بالای شومینه که زودتر از بقیه قسمت‏ها دوده‏ می‏گیرد و بدنما می‏شود.

۵ – روکش مبل‏ها را قابل شستشو انتخاب کنید. این نوع روکش‏های پارچه‏‏ ای برای اتاق‏ نشیمن مناسب‏ترند، به خصوص وقتی توسط بچه‏ ها مایعاتی روی آن می‏ریزد، می‏شود به خوبی آنها را شست و به حالت اولیه برگرداند.

قواعد بچه‌‏ها

۱ –کودکان به اتاق‏های زیادی برای بازی کردن نیاز دارند. بهتر است وسایل‏ را از دسترس آنها دور نگه دارید. یک قفسه و تاقچه ‏هایی برای گذاشتن وسایل تزیینی اختصاص دهید، تا زمین اتاق برای بازی کردن خالی شود.

۲ – بهتر است کف‏ زمین برای بازی کردن با اسباب‏ بازی‏ ها و غذا خوردن خالی باشد. قالیچه طرح‏دار روی زمین پهن کنید تا  به راحتی روی آن غلت بزنند و اگر هم کثیف شد لکه‏ ها و کثیفی‏ های روی آن زیاد دیده نشود.

۳ – جنس میز پذیرایی وسط را از نوع مقاوم انتخاب کنید که در برابر آسیب و خط افتادگی دوام بیاورد. بچه‏ های شما دوست دارند روی میز اتاق نشیمن خانه بسازند و ماشین بازی کنند.

۴ – پارچه ‏های ارزان و خوش‏نقش برای پرده ‏ها در نظر بگیرید و آنها را با حلقه‏ به چوب‏ پرده متصل کنید که به سادگی جلو و عقب بروند. بچه‏ ها دوست دارند خودشان پرده را باز و بسته کنند، پس بهتر است که تدبیری اتخاذ کنید که پرده اتاق‏تان صدمه نبیند.

۵ – قسمت پایین دیوارها را توسط تخته‏ های چوبی بپوشانید تا از آسیب ‏دیدگی دیوارها ممانعت شود.

۶ – برای صندلی‏ های ناهار خوری حتماً روکش چرمی در نظر بگیرید، زیرا بسیار راحت‏ تر از پارچه تمیز می‏شود. کافی است یک دستمال نمدار به آن بکشید تا لکه ‏های چربی غذا از روی آنها پاک شود.

۷ – رومیزی ناهارخوری را کوتاه انتخاب کنید طوری که فقط وسط میز را بپوشاند. در این صورت گوشه‏ های آویزان رومیزی توسط کودکان کشیده نمی‏شود و ظروف روی زمین نمی‏افتد.

۸ – کف‏پوش‏ های لمینیت خیلی سریع و آسان تمیز می‏شوند و به صرفه ‏تر هستند.

۹ – اگر کشوهای بوفه ظروف مدل بدون دستگیره باشند مناسب‏تر است، چون کودکان نمی‏توانند به سهولت کشو را بیرون بکشند.

۱۰ – ما دوست داریم روی تخت‏خواب‏ها بالا و پایین بپریم، بنابراین روتختی سفید انتخاب نکنید. نوع معمولی آن را انتخاب کنید تا به راحتی شسته شود. از کوسن‏ ها و بالشت‏ های طرح‏دار و رنگی استفاده کنید تا زود کثیف نشوند.

اتاق خواب

۱ – از تخت خواب‏هایی که زیر آن قفسه دارد برای اتاق‏تان استفاده کنید. زیرا فضایی مناسب است برای جای دادن اسباب‏ بازی‏های بچه ‏ها، حوله‏ ها و ملحفه‌ ‏ها.

۲ – تخت‏خوابی را برای اتاق خواب‏تان تهیه کنید که قسمت بالای آن از بدنه اصلی تخت جدا شود، تا هر چند گاه یک بار بتوانید برای نو کردن دکور، رنگ چوب آن را تغییر دهید و با رنگ ‏آمیزی جدید ظاهر آن را عوض کنید یا کلاً آن را بردارید.

۳ – از چراغ‏ های آویز سقفی در کنار تخت‏خواب استفاده کنید و آنها را بالای پاتختی و تابلوها آویزان نمایید تا خطر سرنگون شدن چراغ‏ها از روی پاتختی پیش نیاید.

۴ – پرده ‏هایی که در بالا جمع می‏شوند برای محیط اتاق‏ خواب خیلی مناسب‏اند، چون جای دست بچه‏ ها روی پرده باقی نمی‏ماند.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 5 اردیبهشت 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

دیوارهایتان را رنگی کنید

نی نی بان: رنگ دلخواه تان را برای آشپزخانه، حمام، اتاق خواب و ... انتخاب کنید. بعضی‌ها رنگ مورد علاقه‌ خانه‌شان را می‌دانند در حالی که بعضی دیگر از این که خانه خود را به رنگی خاص کنند، هراس دارند. یکی از نکاتی که باید به آن اشاره کرد این است که شاید رنگ مورد علاقه شما متفاوت با رنگی باشد که می‌خواهید با آن زندگی کنید. بعضی رنگ‌ها کاملا برای دیوار ساخته شده‌اند در حالی که بعضی دیگر را بهتر است برای قالیچه و فرش‌ها استفاده کرد. ما در این جا رنگ‌هایی را که مناسب دیوارهای خانه شما است، آورده‌ایم.

آبی

یکی از بهترین گزینه‌های من برای دیوار اتاق خواب، آبی ملایم است. آبی آرام است و به علت آرامشی که می‌دهد برای خواب مناسب است.

سبز

ما همیشه رنگ سبز را برای دیوارهای آشپزخانه می‌پسندیم. فکر می‌کنم که ترکیب این رنگ با کابینت‌های سفید زیبا شود و به محیط شما گرما بخشد.

قرمز

زمانی که مشتری به من پیشنهاد رنگ قرمز را داد، من قرمزی خالص و آتشین را به او پیشنهاد دادم. یک یا دو دیوار را قرمز کردم و بعد به سراغ قالی‌ها رفتم. هم نشینی قرمز با آبی و سبز زیبا است.

زرد

یکی از رنگ‌های شادی که می‌توان برای دیوار خانه استفاده کرد، رنگ زرد است. بهتر است بژ آن را امتحان کنید و از محیطی شاد و پر انرژی لذت ببرید.

قهوه‌ای

رنگ خنثی مورد علاقه من برای دیوارها قهوه‌ای است. شما می‌توانید از درجه‌های مختلف این رنگ استفاده کنید. این رنگ در کنار نارنجی، سبز، قرمز و حتی رنگ‌های خنثی دیگر، زیبا به نظر می‌آید. من از هم نشینی رنگ کرم با قهوه‌ای لذت می‌برم.

کرم مایل به خاکستری

این رنگی ترکیبی است که فراوان مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاکستری ملایم با تن بژی که دارد با مرمرهای سفید رنگ زیبا به نظر می‌رسد. این رنگ برای علاقمندان به رنگ خاکستری مناسب است.

بژ

من این رنگ برای انباری خانه‌ام در نظر گرفته‌ام اما از به کار بردن آن برای مکان‌های دیگر نیز لذت می‌برم. این رنگ در کنار رنگ‌های جسورانه و خنثی می‌درخشد و همین تطبیق پذیری است که آن را محبوب کرده است. می‌توانید بژ را برای پس زمینه‌ آثار هنری‌تان نیز استفاده کنید.

بنفش کمرنگ

افراد بسیاری عاشق این رنگ سلطنتی هستند. ترکیب بنفش ملایم با سفید بهترین انتخاب است. من از هم نشینی آن با آبی و خاکستری نیز لذت می‌برم.

صورتی

این رنگ را نه تنها برای اتاق کودکان بلکه در جاهای دیگر خانه نیز  می‌توان استفاده کرد. رنگ مورد علاقه من صورتی ملایم و خالص است. صورتی در کنار سفید ستودنی است. با خاکستری، سبز و آبی نیز زیبا به نظر می‌رسد.

خاکستری

خاکستری رنگی خنثی است که برای دکوراسیون داخلی و مدرن بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاکستری در کنار سفید مایل به کرم زیبا به نظر می‌رسد. این رنگ را با رنگ‌های شاد دیگر ترکیب کنید و از زیبایی آن  شگفت زده شوید.

سفید

سفید یکی از رنگ‌هایی است که تقاضای بسیار زیادی دارد و بیشتر برای کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مشکی

یک انتخاب زیبا برای رنگ دیوار اتاق، سیاه است. سیاه در کنار رنگ‌های دیگر زیبا به نظر می‌رسد. زمانی که از این رنگ استفاده می‌کنید، سعی کنید قالی و روتختی را سفید انتخاب کنید. 

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 5 اردیبهشت 1393  12:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

خانه‌ای به رنگ زرد و نارنجی

نی نی بان: زرد و نارنجی رنگ‌هایی شاد هستند. این رنگ‌ها ما را یاد طلوع خورشید، گلهای زیبای بهاری و میوه‌های تازه تابستانی می‌اندازند. استفاده از این رنگ‌ها برای دکوراسیون خانه انتخابی مناسب خواهد بود.

اگر نور خانه شما به اندازه کافی نیست، پیشنهاد می‌کنم از این رنگ‌ها استفاده کنید. این رنگ‌ها فضای خانه شما را نیز بزرگ‌تر نشان می‌دهند. ما در اینجا نحوه استفاده از این دو رنگ را در بخش‌های مختلف خانه برایتان آورده‌ایم.

رنگ مورد علاقه من برای سقف خانه، آبی و زرد است. آبی نشانه آسمان است و به فضای خانه آرامش می‌دهد. زرد نشانه خورشید است که بر گرمای فضا می‌افزاید. اگر در منطقه‌ای با آب و هوای گرم و آفتابی زندگی می‌کنید، شاید رنگهای سرد مثل آبی را انتخاب کنید، اما اگر در منظقه‌ای سرد به سر می‌برید، رنگ‌های گرم و روشن مثل زرد و نارنجی که رنگ‌های پر جنب و جوشی هستند، می‌توانند برای خانه شما مناسب باشند.

من از این رنگ شاد حمام لذت می‌برم. چه چیزی لذت بخش‌تر از این است که صبح پس از بیداری، اولین مکانی که به آن قدم می‌گذارید، چنین فضایی باشد؟ دیوارها زرد هستند، زردی ملایم. رنگ نارنجی نیز در حاشیه کاشی‌ها و پرده حمام به کار گرفته شده است. اگر می‌خواهید کمتر هزینه کنید، می‌توانید از این دو رنگ تنها برای لوازم جانبی استفاده کنید.

درست است، استفاده از این رنگ در اتاق نشیمن جسارت می‌خواهد اما هیچ رنگ دیگری نمی‌تواند با این دو رنگ رقابت کند. رنگ‌های روشن در کنار مبل‌‌ها، پرده‌ها یا لوازم جانبی که رنگی خنثی دارند، بسیار می‌درخشند. استفاده از رنگ نارنجی برای چیزهایی که می‌خواهید به چشم آیند مانند شومینه، بسیار مناسب است.

این رنگ‌ها برای اتاق کودکان و نوجوانان مناسب است. با روحیه شاد آنها نیز توافق دارد.

ما دوست داریم رنگ‌های تند را در فضاهای مدرن به کار بریم اما شما نیز می‌توانید این رنگ‌ها را برای فضاهای سنتی استفاده کنید. دیوارهای نارنجی مایل به قرمز با نور زرد چراغ‌ها و رنگ چوب چیدمان اتاق ترکیب خوبی به وجود آورده‌اند.

رنگ‌های زرد و نارنجی نئون را می‌توان به مقداری کم برای اطراف پنجره، جایی که نور طبیعی می‌تواند شدت آنها را کاهش دهد، استفاده کرد. این رنگ‌ها آشپزخانه‌ سفید شما را زیبا خواهند کرد.

در این جا رنگ نارنجی را روی دیوارها می‌بینید. پنجره‌های بزرگ، شدت این رنگ را کاهش می‌دهد. از آنجا که یک سقف سفید در مقابل نارنجی دیوار زیبا به نظر نمی‌رسد، ترکیب نارنجی و زرد نیز برای سقف اتاق انتخاب خوبی است. 

شاد، پیروز و موفق باشید.

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  8:37 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

جادوی استفاده از رنگ ارغوانی

روزنامه هفت صبح: آیا می دانستید رنگ ارغوانی در نظر طراحان دکوراسیون داخلی به رنگ مرموز و جادویی معروف است.

علت رازآمیز بودن ارغوانی این است که به نظر نمی رسد به کار بردن آن در چیدمان گزینه مناسبی نباشد اما به محض استفاده از این رنگ در چیدمان خانه و هماهنگ شدن آن با دیگر رنگ ها فضایی روح انگیز و جادویی خلق می کند.

برای آنکه چیدمانی زیبا و به رنگ ارغوانی داشته باشید، تنها کافی است رنگ های هماهنگ با رنگ ارغوانی را بشناسید.

رنگ ارغوانی با طیف های خود مانند بنفش و یاسی برای فضای اتاق خواب بسیار مناسب است. زیرا علاوه براینکه این رنگ ها خاصیت آرامش بخشی دارند، به اتاق عمقی رویایی می دهند و همه چیز را برای خوابی راحت و آسوده فراهم می کند.

ارغوانی به دلیل اینکه رنگی اشتها آور است، انتخاب مناسبی برای وسایل آشپزخانه یا رنگ یکی از دیوارهای آن به شمار می رود. البته بهتر است این رنگ را در آشپزخانه با سفید هماهنگ کنید تا غالب بودن رنگ ارغوانی بعد از مدتی خسته کننده نشود.

انتخاب مبلمان به رنگ ارغوانی به دلیل آنکه از طیف رنگ های بسیار تند و زنده است به فضا پویایی و تحرک می دهد. به خصوص اگر با کوسن هایی به رنگ سفید و صورتی تزئین شود.

انتخاب رنگ ارغوانی در نگاه اول شاید برای مبلمان انتخاب تردیدآمیزی باشد ولی با هماهنگ کردن این رنگ با طیف های خود فضایی بسیار زیبا در خانه خلق می شود.

بهتر است رنگ دیوار در چیدمان ارغوانی، یاسی بسیار ملایم یا سفید باشد. زیرا در غیر این صورت فضا بسته به نظر می رسد و ارغوانی دیگر زیبایی خود را ندارد. این نکته هم قابل ذکر است که از رنگ ارغوانی به دلیل آنکه در گروه رنگ های تند و بسته قرار دارد،نمی توانید مانند بعضی از رنگ ها به تنهایی استفاده کنید، بلکه حتما باید آن را در کنار رنگ های مکملش استفاده کنید تا زیبایی خود را بروز دهد.

رنگ ارغوانی در کنار طیف های خود مانند یاسی و آبی کمرنگ و صورتی گزینه بسیار مناسبی برای اتاق کودک است و فضایی شاد و آرام به وجود می آورد.

ارغوانی در کنار سفید برای دیوارهای حمام ایده متفاوتی است و حمام را از یکنواختی همیشگی در می آورد. چیدن وسایلی به رنگ قرمز و رنگ انگوری در چنین حمامی فضایی شاد و زیبا به خصوص برای بچه ها به وجود می آورد .

یکی از رنگ هایی که با رنگ ارغوانی بسیار هماهنگی دارد رنگ خاکستری مشکی است. این ترکیب برای روتختی بسیار مناسب است.

زیبایی این روتختی به خصوص اگر با کوسن هایی به رنگ سفید و بنفش تزئین شود بیشتر به چشم می آید.

به کاربردن رنگ ارغوانی در خانه هایی که رنگ دیوارها و وسایل آنها بی روح است و خانه از عمق و وسعت رنگ ها برخوردار نیست، بهترین گزینه می تواند باشد. در چنین فضایی حتی قرار دادن وسایل کوچک مانند گلدان، شمع های تزئینی و رومیزی هایی به رنگ ارغوانی روشن و تیره می تواند به فضا روح و نشاط ببخشد.

شاد، پیروز و موفق باشید.

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  8:38 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

دیوارهایتان را رنگی کنید

نی نی بان: رنگ دلخواه تان را برای آشپزخانه، حمام، اتاق خواب و ... انتخاب کنید. بعضی‌ها رنگ مورد علاقه‌ خانه‌شان را می‌دانند در حالی که بعضی دیگر از این که خانه خود را به رنگی خاص کنند، هراس دارند. یکی از نکاتی که باید به آن اشاره کرد این است که شاید رنگ مورد علاقه شما متفاوت با رنگی باشد که می‌خواهید با آن زندگی کنید. بعضی رنگ‌ها کاملا برای دیوار ساخته شده‌اند در حالی که بعضی دیگر را بهتر است برای قالیچه و فرش‌ها استفاده کرد. ما در این جا رنگ‌هایی را که مناسب دیوارهای خانه شما است، آورده‌ایم.

آبی

یکی از بهترین گزینه‌های من برای دیوار اتاق خواب، آبی ملایم است. آبی آرام است و به علت آرامشی که می‌دهد برای خواب مناسب است.

سبز

ما همیشه رنگ سبز را برای دیوارهای آشپزخانه می‌پسندیم. فکر می‌کنم که ترکیب این رنگ با کابینت‌های سفید زیبا شود و به محیط شما گرما بخشد.

قرمز

زمانی که مشتری به من پیشنهاد رنگ قرمز را داد، من قرمزی خالص و آتشین را به او پیشنهاد دادم. یک یا دو دیوار را قرمز کردم و بعد به سراغ قالی‌ها رفتم. هم نشینی قرمز با آبی و سبز زیبا است.

زرد

یکی از رنگ‌های شادی که می‌توان برای دیوار خانه استفاده کرد، رنگ زرد است. بهتر است بژ آن را امتحان کنید و از محیطی شاد و پر انرژی لذت ببرید.

قهوه‌ای

رنگ خنثی مورد علاقه من برای دیوارها قهوه‌ای است. شما می‌توانید از درجه‌های مختلف این رنگ استفاده کنید. این رنگ در کنار نارنجی، سبز، قرمز و حتی رنگ‌های خنثی دیگر، زیبا به نظر می‌آید. من از هم نشینی رنگ کرم با قهوه‌ای لذت می‌برم.

کرم مایل به خاکستری

این رنگی ترکیبی است که فراوان مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاکستری ملایم با تن بژی که دارد با مرمرهای سفید رنگ زیبا به نظر می‌رسد. این رنگ برای علاقمندان به رنگ خاکستری مناسب است.

بژ

من این رنگ برای انباری خانه‌ام در نظر گرفته‌ام اما از به کار بردن آن برای مکان‌های دیگر نیز لذت می‌برم. این رنگ در کنار رنگ‌های جسورانه و خنثی می‌درخشد و همین تطبیق پذیری است که آن را محبوب کرده است. می‌توانید بژ را برای پس زمینه‌ آثار هنری‌تان نیز استفاده کنید.

بنفش کمرنگ

افراد بسیاری عاشق این رنگ سلطنتی هستند. ترکیب بنفش ملایم با سفید بهترین انتخاب است. من از هم نشینی آن با آبی و خاکستری نیز لذت می‌برم.

صورتی

این رنگ را نه تنها برای اتاق کودکان بلکه در جاهای دیگر خانه نیز  می‌توان استفاده کرد. رنگ مورد علاقه من صورتی ملایم و خالص است. صورتی در کنار سفید ستودنی است. با خاکستری، سبز و آبی نیز زیبا به نظر می‌رسد.

خاکستری

خاکستری رنگی خنثی است که برای دکوراسیون داخلی و مدرن بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. خاکستری در کنار سفید مایل به کرم زیبا به نظر می‌رسد. این رنگ را با رنگ‌های شاد دیگر ترکیب کنید و از زیبایی آن  شگفت زده شوید.

سفید

سفید یکی از رنگ‌هایی است که تقاضای بسیار زیادی دارد و بیشتر برای کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مشکی

یک انتخاب زیبا برای رنگ دیوار اتاق، سیاه است. سیاه در کنار رنگ‌های دیگر زیبا به نظر می‌رسد. زمانی که از این رنگ استفاده می‌کنید، سعی کنید قالی و روتختی را سفید انتخاب کنید. 

شاد، پیروز و موفق باشید.

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  8:42 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

خانه‌ای پرانرژی با دکوراسیون سفید و آبی

برترین ها: ترکیب دوگانه کلاسیک آبی و سفید انرژی و نشاط را به اکسسوارهای خانه می بخشد. رنگ های آبی و سفید ما را به یاد آسمان آبی با ابرهای سفید و پنبه ای و همچنین اقیانوس ها با کف های سفید می اندازند. سبک منزل شما به سمت روستایی و کلاسیک گرایش داشته باشد، یا ساحلی باشد یا معاصر، این دو رنگ با آن سازگاری خواهند داشت. در زیر راه هایی برای ادغام این دو رنگ در پالت رنگی دکور منزلتان پیشنهاد کرده ایم:

سفید و آبی را در کوسن ها و سرامیک های تزئینی منزل تان بکار ببرید. اتاق نشیمن خنثی را می توان با بالش های طرحدار سفید و آبی کلاسیک، برای بهار و تابستان باطراوت نمود.

10 راه برای دکوره کردن منزل با رنگ های سفید و آبی

کاناپه راحتی بزرگی از جنس روکش مخمل به رنگ آبی سیر یا سرمه ای تهیه کنید و آن را در فضاهای سنتی، معاصر و حتی ترکیبی بگذارید. مبلمان مقطعی مانند این کاناپه می توانند در کنار میزی بزرگ قرار بگیرند. سعی کنید این میز سفید باشد تا به آن نمای سنگینی ندهد.

سفید و آبی فیروزه ای (آبی کارائیب) حالتی فارغ البال و جلوه ای تابستانی به اتاق نشیمنی پر از بالش ها و کوسن ها و روکش های تمام سفید می دهد. پارچه های طبیعی مانند کنف، جوت و کتان همراه خوبی برای این رنگ هستند.

سقف آبی آسمانی فوراً حال و هوای ساکنین را بهتر می کند. آبی کمرنگ در کنار دیوارهای سفید برای سقف گزینه ای شگفت انگیز است. این تکنیک را در آشپزخانه یا هر فضای دیگری که می خواهید نشاط و حس مثبت داشته باشد هم می توان پیاده کرد.

مبلمان چوبی رنگ شده هم فضای بازار کهنه فروش ها و حراجی ها را ایجاد می کنند و با یک لایه رنگ روی چوب ها می توان نمای جدیدی بدست آورد. سعی کنید از رنگ شیری استفاده کنید.

قالی طرحدار سفید و آبی هم انتخاب جسورانه و شادی است که می توانید برای آن هزینه کنید. حتماً آن را در اتاق نشیمن پهن کنید تا دکور شما بدون زحمت اضافی کامل شود. تکه های دیگر مبلمان و اثاثیه اتاق را نیز به رنگ های سفید و آبی و از جنس کتان انتخاب کنید.

آشپزخانه شیکی به رنگ طوسی با ته رنگ آبی دکوره کنید و کابینت ها را با سنگ مرمر دیوارها و کانترها ست کنید. اگر فکر می کنید مرمری کردن همه کانترها پرهزینه می شود، می توانید از گزینه های مشابه استفاده کنید.

چه چیزی می تواند پرطراوت تر از حمامی با دیوارهای آبی کمرنگ و توده ای از حوله های سفید و نرم و کرکره های سفید باشد؟ دیوارها را به سبک پانلی رنگ کنید تا حالت کلبه ای روستایی بگیرد.

سایه های مختلف رنگ آبی را روی دیوارها، سقف، مبلمان، کوسن ها و حتی تابلوی نقاشی آویخته به دیوار پیاده کنید. حتی در میان آنها از رنگ سفید استفاده کنید تا این رنگ ها خودشان را نشان دهند.

جلوه های دریایی را در کوسن ها، اکسسوارهای تزئینی و بقیه اثاثیه بکار ببرید ولی زیاده روی نکنید. اگر فضای بیرون خانه یا درون خانه را دکوره می کنید سعی کنید عناصر مختلف دریایی را برای تزئین بخش های مختلف دکور پیدا کنید، این عناصر می توانند شامل مرجان ها و صدف های دریایی یا پارچه ها و طرح های آنها، سرامیک هایی با این طرح و ... باشند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  11:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

اتاق غذاخوری زیبا، دنج و متفاوت

چیدانه: برای من «اتاق غذاخوری دنج» به معنی یك اتاق سنتی و منظم با دیوارهای سنگی، یك شومینه پرصدا، یك لوستر فلزی زیبا، صندلی‌های روكش‌دار، و یك میز چوبی گِرد بر روی یك قالیچه شرقی است كه ترجیحا در یك ویلا در شهر توسكانی واقع شده است. در این مطلب نمونه‌های متفاوتی از یك اتاق غذاخوری دنج را به شما معرفی می‌كنیم. دنج‌بودن در شكل‌ها و سبك‌های مختلفی بروز می‌كند.

اگر از من در مورد اتاق دنج بپرسید در تصورم این اتاق رستیك و زیبا می‌آید: آتش‌دان، صندلی‌های راحت، لوستر، آجرها و تیرك‌های نمایان. می‌توانم در همین جا متوقف شوم و بگویم كه این اتاق حد نهایی یك اتاق غذاخوری دنج است، اما به كار خود ادامه می‌دهم و اتاق‌های غذاخوری بیش‌تری به شما معرفی می‌كنم.

این فضای غذاخوری در یك خانه روستایی در فرانسه واقع شده است. اگر این اتاق در ایتالیا بود دیگر شاید اتاقی از این دنج‌تر نمی‌شد زیرا حتما در آن ریستو (نوعی غذایی ایتالیایی) سرو می‌شد.

دنج‌بودن می‌تواند به این معنی باشد كه وقتی می‌خواهید از میز خارج شوید حداقل چهار نفر باید از سر جایشان بلند شوند. شاید این مسئله كمی ناراحت‌كننده به نظر برسد اما این هزینه‌ای است كه شما برای ذخیره كردن فضا می‌پردازید و خیلی هم مسئله بزرگی نیست.

دنج‌ بودن هم‌چنین می‌تواند به معنی شانه به شانه نشستن با هم میزی‌های خود باشد. این یعنی شما خیلی به هم نزدیك هستید، دیگری را دوست دارید، و در كنارهم ساعات خوبی را می‌گذرانید.

معاصر بودن و دنج‌بودن با هم در تضاد  نیستند و می‌توان هر دو ویژگی را در كنار هم داشت. چوب‌های گرم، بافت‌ها، رنگ‌ها، و نورپردازی فضایی دنج به این اتاق داده است و در عین حال مبلمان خاص آن سبكی مدرن را به آن اضافه كرده است.

این اتاق غذاخوری انتقالی دارای خطوط ساده و منظم است، اما صندلی‌های روكش‌دار، آثار هنری، یك میز گرد، الوارهای نمایان در سقف، و تركیبی از سطوح چوبی همگی به دنج‌بودن آن كمك كرده‌اند.

بسیاری از ما احتمالا عاشق وسایل مدرن این آپارتمان واقع در سان فرانسیسكو می‌شویم. عناصری مانند شومینه مسی، تخته سیاه، میز روستایی، و صندلی خاص آن به آن حسی از دنج‌بودن را اضافه كرده‌اند.

این اتاق غذاخوری جذاب و زیباست، اما پوست گوسفندی كه روی صندلی‌ها قرار گرفته است، نورپردازی فوق‌العاده، و سایه‌بان‌های از جنس چوب درخت بامبوی آن را تبدیل به فضایی دنج و راحت كرده است.

این اتاق غذاخوری به سبك كوچ‌نشینی اسپانیایی گرم و در عین حال پیچیده است. مبلمان قرقره‌ای، لوستری كه شبیه شمع است، دیوارهای قرمزرنگ، و یك قالیچه آنتیك آن را دنج و خواستنی كرده است.

سبك این اتاق هم كوچ‌نشینی اسپانیایی است، اما با نمونه قبلی تفاوت زیادی دارد. در این اتاق پارچه‌های بافته‌شده با طرح‌هایی پیچیده بر روی صندلی‌ها، نیمكت و میز چوبی عسلی‌رنگ، دیوارهای بافت‌دار، قالیچه، پرده‌ها، و نورپردازی همگی این اتاق بسیار پرنور را تبدیل به فضایی دنج كرده‌اند.

این اتاق غذاخوری دنج است و در عین حال دارای طراحی متنوعی است. تخته‌كوبی‌ها، كاغذدیواری‌های شاد، پرده‌ها، و لوستر بدون این كه آن را بی‌نظم نشان دهند به آن گرما بخشیده‌اند.

گاهی یك اتاق غذاخوری یك فضای كوچك است كه دو نفر می‌توانند در كنار هم غذا بخورند و لذت ببرند. در این اتاق راحت، دو صندلی و یك میز گوشه‌ای دنج را در یك فضای باز ایجاد كرده‌اند.

این اتاق غذاخوری از آن فضاهایی است كه یك خانواده عاشقانه در آن جمع می‌شوند و از راحت‌بودن و دنج‌بودن آن لذت می‌برند. مطمئن نیستم كه این ویژگی مربوط به قالیچه قدیمی، ساعت دیواری، و یا ظروف تزئینی موجود در آن است یا ویژگی دیگری.

اگرچه من معمولا رنگ سفید را با دنج‌بودن مرتبط نمی‌دانم، اما این اتاق تلفیقی فضایی شاد است كه افراد خانواده در آن جمع می‌شوند.

باز هم می‌گویم، استفاده زیاد از رنگ سفید فضا را دنج نمی‌كند، اما صندلی‌های روكش‌دار، شمع‌های بالای میز، یك شومینه، الوارهای رستیك، و یك كفپوش طبیعی این اتاق را تبدیل به فضایی بی‌نهایت دوست‌داشتنی و راحت كرده است.

تركیب اتاق غذاخوری با كتابخانه شیوه مطمئن و ثمربخشی در خلق یك اتاق چندمنظوره راحت است. در ایجاد این راحتی و دنج‌بودن پرده‌ها، صندلی مهمان، و صندلی میزبان نیز سهیم بوده‌اند.

لایه‌های اضافی به این اتاق غذاخوری دنج بودنی دوچندان را اضافه كرده‌اند. میز دارای دو لایه رومیزی است، صندلی‌ها در حاشیه‌های خود دارای دو لایه پارچه هستند، یك لایه ظروف چینی، گل‌وگیاه، و شمع‌ بر روی شومینه قرار گرفته است، حتی لوستر هم دارای سایه‌بان‌های كوچك و كمی سبزه است.

چیزی در مورد فضای رستیك وجود دارد كه آن را از دیگر خانه‌های روستایی متفاوت می‌كند. مواد و مصالح طبیعی مانند سنگ‌های بزرگ و قطعات چوبی نازك تاثیر خاصی در فضا می‌گذارند و به آن تنوع و زیبایی می‌بخشند. در این اتاق غذاخوری سقف چوبی و دیوارهای به رنگ اخرایی در ایجاد چنین تاثیری شریك هستند.

بدون وجود عكس بالا نمی‌توانستم چیزی در مورد این اتاق غذاخوری بنویسم. اگرچه این اتاق نسبتا بزرگ است، اما كاناپه بزرگ میز غذاخوری، صندلی‌های كناری مخصوص میزبان، صندلی‌های قرمزرنگ، لوستر شمعی، قالیچه، چارچوب‌های پنجره، رنگ ملایم دیوار آن را منحصربه‌فرد و جذاب كرده است.

من این مطلب را با اتاقی به پایان می‌برم كه در ابتدای مطلب آن را توصیف كردم: اتاقی با یك میز گرد، دیوارهای سنگی، آجرهای نمایان، صندلی‌های روكش‌دار، و البته یك شومینه پرصدا.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  11:59 AM
تشکرات از این پست
arahimi41 nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

کجای خانه‌تان باید سبز باشد کجا قرمز

مجله سیب سبز: اگر می‌خواهید تغییری در خانه‌ خود بدهید، می‌توانید کنار تمام فاکتورهایی که درنظر دارید، قوانین فنگ‌شویی را هم درنظر بگیرید. این قوانین به شما کمک می‌کند تا مطمئن شوید تغییراتی که می‌دهید در جهت هارمونی بیشتر و جریان انرژی بهتر در خانه شما خواهد بود. با به‌کارگیری این قوانین شما می‌توانید در منزل سالم‌تری زندگی کنید و به واسطه آن انرژی بیشتر و سالم‌تری داشته باشید.

به هم ریختگی​ها را پنهان کنید

به هم ریختگی بیشتر از هر چیز دیگری می‌تواند مانع گردش انرژی مثبت در خانه شما شود بنابراین در بازسازی منزل‌تان تا جایی که می‌توانید باید جلوی این به‌هم ریختگی را بگیرید. درست کردن کابینت‌ها و کمدهای دردار می‌تواند در این راه به شما کمک کند. شاید به نظر برسد کمدها و قفسه‌هایی با در شیشه‌ای زیباتر هستند اما بهتر است همیشه از ترکیب درهای مات و شفاف با هم استفاده کنید. سعی کنید در هر بخش خانه محفظه‌ای قرار دهید تا ناچار نباشید وسایل را روی میزها یا پیشخوان‌ها بچینید.

بین بچه‌ها فرق نگذارید

قوانین می‌گویند تا جایی که می‌توانید فضای متعادلی برای فرزندان خود به‌وجود بیاورید. درواقع اتاق‌های آنها را تا جایی که می‌توانید مشابه درنظر بگیرید. اگر مجبور هستید یک اتاق به آنها بدهید سعی کنید جای مساوی و مشابه را در یک اتاق به آنها اختصاص دهید. این کار باعث می‌شود آنها احساس کنند به اندازه‌ هم در خانه موردتوجه هستند و به یک اندازه موردمراقبت شما قرار دارند. در نتیجه دچار رنجش نمی‌شوند و انرژی منفی در خانه شما راه پیدا نخواهد کرد. 

چه رنگی در کجای خانه؟

براي انتخاب بهترین رنگ برای منزل‌تان لازم است رنگ‌های مربوط به هر عنصر را بشناسید و بدانید هر رنگ را باید در کدام جهت خانه استفاده کنید. به طور خلاصه رنگ‌های عنصر آب یعنی مشکی یا آبی تیره باید در جهت شمال، رنگ‌های عنصر چوب یعنی سبز و آبی روشن باید در جهت شرق و جنوب شرقی، رنگ‌های عنصر آتش یعنی قرمز و ارغوانی باید در جهت جنوب، رنگ‌های عنصر خاک یعنی زرد باید در مرکز، شمال شرقی و جنوب غربی و رنگ‌های عنصر فلز یعنی سفید و نقره‌ای باید در جهت غرب و شمال غربی استفاده شوند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 14 خرداد 1393  9:55 AM
تشکرات از این پست
arahimi41 nargesza
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

مدل جدید و زیبا دکوراسیون منزل

پیشنهاد میکنیم این گالری مدل های زیبا و مناسب را مشاهده بفرمایید ، امیدواریم از دیدن آن لذت ببرید.

دکوراسیون منزل, چیدمان پذیرایی

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

جمعه 14 شهریور 1393  12:23 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

آشنایی با جدیدترین متد هنر دیواری

آشنایی با سه بعدی کردن دیوار, جدیدترین متدهای جدید دیوار

هنرهای دیواری یکی از جدیدترین متدهایی هستند که می توانند در خانه شما ابعاد بسیاری را ایجاد کنند. دیوار کوب های  سه بعدی یکی از این گزینه ها می باشند که همانند کاغذ دیواری از زیبایی خاصی بر خور دارند و اثر مطلوبی را در منازل شما ایجاد می کنند.

دیوار کوب های سه بعدی مدرن از فیبرهای نیشکر تولید می شوند ،که این مواد خام ، صد در صد قابل باز یافت و تجزیه می باشند. با رنگها و طراحی های متعدد این دیوار کوب های سه بعدی ، می توان دکورهای مدرن و متنوعی را ایجاد کرد.

تصاویر زیر نمونه هایی از زیباترین مدلهای این دیوارکوب های سه بعدی هستند.

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

جمعه 14 شهریور 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
ftm1370 nargesza
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 779

بسیار زیبا بود و البته مطلبی به روز که نمیدونستم!!!!! یا حق

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

یک شنبه 21 دی 1393  10:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

معماری داخلی زیبای آپارتمان با فضای کم

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_01.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_02.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_03.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_04.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_05.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_06.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_07.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_08.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_09.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_10.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_11.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_12.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_13.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_14.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_15.jpg

http://mj9.persianfun.info/img/93/9/Lego-Apartment/lego_style_apartment_16.jpg

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 25 دی 1393  10:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya nargesza setareh_1373
ghorbani115
ghorbani115
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

این مقاله هم به دردتون می خوره :

اخبار روز دکوری _ چیدنی : گل ها و گیاهان خانگی همیشه باعث طراوت و شادابی فضای داخلی خانه می شوند، مهم نیست که در چه فصلی از سال هستید آن ها در همه حال آماده اند تا به دکوراسیون داخلی خانه شما روح و شادابی ببخشند. آتیسام در این مطلب می خواهد به شما نشان دهد که چگونه از هر چیز دور ریختنی یا بلا استفاده ای می توانید گلدانی زیبا وجذاب بسازید.

البته قبلا هم در مطالبی مانند ساخت گلدان بتنی برای گیاهان خانگی در دکوراسیون منزل و با بطری های دور ریختنی گلدانی زیبا بسازید به شما طرز ساختن گلدان های خلاقانه را نشان داده ایم، اما امروز می خواهیم با استفاده از شاخه خشکیده درختان شگفتی بیافرینیم.

ادامه مطلب را در لینک زیر ببینید. برای ادامه لطفا روی عکس زیر کلیک کنید. مطلب بسیار جالبی هست .

جمعه 8 آبان 1394  6:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

ایده های خوبی میتونن باشن.

تغییر دکوراسیون خانه و یا تغییر رنگ وسایل خانه خیلی میتونه مفید باشه.

مخصوصا اگر از رنگهای شاد استفاده شود در روحیه افراد خانه تاثیر بسزایی دارد

سه شنبه 24 آذر 1394  8:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza
masoudfn
masoudfn
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 41

زندگی دوباره ی وسایل قدیمی در دکوراسیون داخلی

وسایل کهنه ای که قابل استفاده نیستند یا مبلمانی جدید جای آن ها را گرفته اند، بهترین گزینه برای بازسازی و اعمال ذوق و سلیقه ی شخصی برای عملکردی جدید و کاربردی می باشد. این وسایل می توانند در تمام قسمت های دکوراسیون منزل با کاربری چوب لباسی، میز، تزیینات دیواری، گلدان، لوستر و مبلمان به کار روند.

منبع : دکوراسیون منزل | دکوبوم

مدل مو سورا

دکوراسیون داخلی