0

فيناليست جام‌جهاني شدن با ايران را به هر چيزي ترجيح مي‌دهم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: يکي از بزرگ‌ترين آرزوهايم فيناليست شدن در جام‌جهاني است و ترجيح مي‌دهم حتي با پول کمتر در کنار تيم ايران بوده و در راه تحقق آرزويم تلاش کنم.‌

حسين شمس گفت: گرچه پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي‌ فوتسال ازبکستان برايم به فدراسيون فوتبال ارسال شده و پيشنهاد آنها چيزي در حدود سه برابر رقم پيشنهادي‌ام براي همکاري با تيم ملي ايران است، اما ترجيح مي‌دهم حتي با رقم کمتر در کنار تيم خودم باشم و در راه تحقق آرزويم که فيناليست شدن در جام‌جهاني تايلند است، تلاش کنم. به همين دليل با وجود عدم عقد قرارداد، اولويتم کار کردن با تيم ملي ايران است و اميدوارم اين همکاري ادامه پيدا کند.
 سرمربي تيم ملي فوتسال نتیجه ديدارش با رئيس سازمان تربيت‌بدني را مثبت خواند و گفت: در اين نشست از پيشنهاد ازبکستان خبر دادم که سعيدلو به شدت با رفتن من مخالفت کرد و گفت دخالتي در مسئله عقد قراردادم ندارد و در اين زمينه فدراسيون تصميم‌گيرنده است. 
 شمس همچنين به ديدارش با علي کفاشيان پرداخت و افزود: در اين جلسه نیز علاوه بر گزارش کاري که از سفر به کره‌شمالي به رئيس فدراسيون ارائه کردم، صحبتي هم در مورد قراردادم داشتم که گفته شد قرارداد در حال تايپ شدن است و بعد از تعطيلات عيد به امضا خواهد رسيد. 
 سرمربي تيم ملي فوتسال تاکيد کرد: با توجه به اينکه قرار است بعد از تعطيلات عيد در مورد انتخاب نايب‌رئيس فدراسيون تصميم‌گيري شود و عباس ترابيان نيز گزينه جدي براي اين پست به شمار مي‌رود، من به نمايندگي از جامعه فوتسال اعلام مي‌کنم که از ترابيان حمايت خواهيم کرد وي در چند سال اخير در بحث فوتسال منشا خدمات زيادي بوده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 6 فروردین 1390  3:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها