تو را می جویم
برداشتی آزاد از مناجات شعبانیه
خدایا، بر محمد و آل محمد درود فرست و صدایم را بشنو، هنگامی که به درگاهت می آیم و دعا می کنم. و بشنو فریادم را وقتی که تو را فریاد می کنم.
معبودا! اگر تو محرومم کنی، کیست که به من روزی دهد و به تو پناه می آورم از عذاب و خشمت.
معبودا! اگر من شایسته رحمتت نیستم، تو شایسته ای که بر من بخشش کنی.
معبودا! چگونه نومید شوم از مهربانی و لطفت پس از مردنم، در حالی که در زندگی ام جز مهربانی از تو چیزی ندیدم.
خدایا! تو گناهم را در این دنیا پوشاندی، در حالی که به پوشاندن آن ها در روز قیامت نیازمندترم.
معبودا! حمد و سپاس مخصوص تواست و تا همیشه زیاد گردد و کم نشود.
معبودا! اگر چه کوتاهی کردم در اطاعت تو، ولی امید بزرگی دارم به عفو تو.
معبودا! امن بنده ای هستم که خود را به درگاه تو رساندم و عفو تو را می جویم، زیرا عفو تو نمونه کوچکی از کرم توست.
معبودا! دلی به من ببخش که من را به تو نزدیک کند و زبانی که فقط راستی به درگاهت آورد و نگاهی که مرا به تو نزدیک سازد.
معبودا! کسی که آستان تو را می جوید در پناه است و کسی که راه تو را پوید در روشنی است.
معبودا! شیفتگی ذکرت را همیشه به من الهام کن.
معبودا! به درگاه تو ناله می زنم و رو به تو می آورم و از تو می خواهم که به محمد و آلش رحمت فرستی. مرا از کسانی قرار ده که عهد تو را نشکنند و غفلت نکنند از شکر تو و سبک نگیرند دستور تو را و تو را بهتر بشناسم. ای صاحب جلال و کرم به حق محمد و آل محمد دعایم را اجابت کن. آمین یارب العالمین.
منبع: قاصدک، شماره 29، ص 41.
آسیه مرادی