پاسخ به:smsهای خنده دار
پسر به دختر : چقدر امشب خوش بگذره ۳تا بلیت سینما گرفتم دختر میگه : چرا ۳تا ؟ ما که ۲نفریم پسر میگه : نه ۳تا بلیت گرفتم واسه بابات و مامانت و داداشت !
کلمه مادر و زن ، هر دو کلمه مقدسی هستند ، ولی پناه بر خدا اگر ای دو کلمه یکجا تلفظ شوند
اس ام اس خوشحالی پی در پی ، اس ام اس دلخوشی بیکاران ! در فرودست انگار یک نفر منتظر است پس خسیسی نکنیم ! نیما یوشیج اس ام اسیان !!!
به من بی اس ام اس کمک کنید ، الهی خیر از گوشیت ببینی ، اجرت با مخابرات !
چند تا سگ برای پدرشون تولد میگیرن رو کیک مینویسن : پدرسگ تولد مبارک !
یک توصیه : وقتی تو خودت فرو میری حتما بینی تو بگیر آخه خیلی بو میدی !
زمین ممکنه متوقف بشه ، پرنده ها ممکنه از حرکت باز بایستند شمع ها ممکنه ذوب شوند، ماهی ممکنه دیگه شنا نکنند قلب ها ممکنه از تپیدن بایستند ، اما ،مغز تو هیچوقت از حرکت نمی ایسته ! چون هیچ وقت اصلا شروع به کار نکرده !
پدر : پسرم چرا از من و مامانت فاصله گرفتی ؟ چرا با مادرت قهری ؟ پسر : اگه فاصله افتاده ! اگه من با ننم قهرم ، تو کاری با ننم کردی ، که فکرشم نمیکردم !
در این شبهای عزیز و با برکت سر سفره افطار دستاتو بالا ببر و برای رضای خدا همون جا نگهدار تا بقیه هم یه لقمه بخورن !
زن به زرق و برق می اندیشد / مرد به قبض برق می اندیشد زرق و برق و قبض برق = زر ورق !
دغدغه های پسر جوان:کار ندارم – پول ندارم – سربازی نرفتم – ماشین وخونه ندارم – و … دغدغه های دختر جوان : لاک ناخونم پاک شده – مهری سرویس طلا خریده – دخترخاله ام ماشین داره – مامان غذای خوب نمی پزه – عروسکمو هنوز نخوابوندم !
امروز سالروز تولد پت و مته تو هم مثل من این روز رو به خنگ ترین کسی که میشناسی تبریک بگو ! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست !
ریزش موهای خود را به دست خدا بسپارید شامپو یـــــد الله !
دقت کردی که قشنگترین و عزیز ترین چیزای دنیا همیشه یکین ؟ ماه یکیه … خورشید یکیه … زمین یکیه … خدا یکیه … مادر یکیه … پدر یکیه … منم یکی هستم !
خدایا به هر که دوست میداری بیاموز که اس ام اس ۱۵ تومان بیشتر نیست و به هر که بیشتر دوست میداری بیاموز که ارزش یک دوست بیش از ۱۵ تومان است ! (شریعتی۲۰۱۰)