مساوات در مسجد
|
مساوات در مسجد
|
هراس ليف، دانشمند اروپايى درباره نماز مىگويد: من بسيارى از كليساها و معبدها را ديدهام كه در آن جاها مساوات برقرار نيست و طبيعتاً معتقد بودم كه بايد همين تبعيض در داخل معابد اسلامى هم حكمفرما باشد. ولى هنگامى كه در روز عيد فطر، در مسجدى در لندن، ملاحظه كردم كه عالىترين نوع مساوات در ميان مسلمانان وجود دارد، سخت دچار حيرت گرديدم. من ديدم كه نژادهاى مختلف و شخصيتهاى عالى و دانى در كنار يكديگر قرار گرفتهاند و برادرانه مشغول عبادت هستند. مانند آن را در مسجد نوبنياد از بلاد ممباساه نيز ديده بودم كه كارگران با سياستمداران دست مىدهند و تكلّفات و تشريفات از ميان آنها برداشته شده است.
هيچ كس در هيچ مقامى، از ايستادن در كنار ديگران براى نماز ناراحت نيست. صفها كاملاً منظم و همه در يك رديف ايستادهاند، زيرا آنجا امتيازى نيست و همه در پيشگاه خداوند برابرند و هيچ كس را بر ديگرى رجحان نيست. هنگامى كه پيشوا و امام مسجد مسلمانان به من گفت كه به عقيده مسلمانان همه انبيا بر حق بودند و كتابهاى آنها از جانب خداوند است، گمان كردم گوشم بدشنيده است، زيرا اين نخستين بارى بود كه از يك رهبر دينى چنين سخنى را مىشنيدم. از اين رو ديگر براى من شكى باقى نماند كه دين اسلام صلاحيت دارد كه دين جهانى گردد.
هاجر رضايى، شماره اشتراك 11832
برگرفته از: داستانها و حكايتهاى مسجد، غلامرضا نيشابورى، ص 51 و 52
|
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی
سه شنبه 2 فروردین 1390 7:12 PM
تشکرات از این پست