0

تلاش کامیکازی ژاپنی جواب داد

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

تلاش کامیکازی ژاپنی جواب داد

تلاش کامیکازی ژاپنی جواب داد چاپ ارسال به رفقا
۰۲ فروردين ۱۳۹۰
مقامهای ژاپنی از اتصال مجدد برق به راکتورهای نیروگاهی هسته ای خبر دادند که در اثر سونامی دچار آسیب های جدی و خطرناک شده بود.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، مقامهای هسته ای ژاپن اعلام کردن تلاش کارگران نیروگاه هسته ای فوکوشیما که در اثر زلزله و سونامی ناشی از آن آسیب دیده بود جواب داد و برق به تمام شش راکتور واحدهای این نیروگاه آسیب دیده متصل شد.

این اعلام در حالی است که ساعاتی پیش مقامهای ژاپنی اعلام کرده بودند که مخزن سوخت محفظه در نیروگاه فوکوشیما در نقطه جوش و یا نزدیک به نقظه جوش قرار دارد.

نیروگاه فوکوشیما در اثر سونامی و قطع برق سیستم های خنک کننده راکتور آن دچار آسیب شده بود و با بالا رفتن دمای آن و ذوب میله های سوخت مستقر در درون محفظه راکتور، ژاپن می رفت که در آستانه یک فاجعه هسته ای قرار بگیرد.

همچنین رسانه ها در چند روز گذشته از تلاش کارگران و کارکنان هسته ای ژاپن که آنها را اصلاحاً "کامیکازی" هسته ای نام گذاشته بودند خبر می دادند که ظاهراً تلاش آنها نتیجه داده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 2 فروردین 1390  4:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها