0

آزاد‌سازي اجدابيا توسط انقلابيون ليبي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

آزاد‌سازي اجدابيا توسط انقلابيون ليبي

90/01/01 - 19:08
شماره:9001010201
نسخه چاپي ارسال به دوستان
آزاد‌سازي اجدابيا توسط انقلابيون ليبي

خبرگزاري فارس: انقلابيون ليبي اعلام كردند که موفق شدند شهر اجدابيا را كه گردان‌هاي قذافي در آن تمركز داشتند، آزاد نمايند.

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، پس از حملات نيروهاي غربي عليه نيروهاي تابع قذافي در اجدابيا، انقلابيون اين كشور موفق شدند اين شهر را كه گردان‌هاي تابع قذافي در آن تمركز نموده بودند، آزاد نمايند.

اجدابيا در حالي به‏دست انقلابيون ليبي افتاد كه نيروهاي امنيتي قذافي دو منطقه الزنتان و القلعه در شرق "الجبل الغربي " را به شدت بمباران مي‌كنند.

خبرنگار الجزيره گزارش داد كه انقلابيون ليبي هم‎اكنون به‎طور كامل كنترل شهر اجدابيا را به‎دست دارند و در حال تحكيم مواضع خويش در آن هستند.

اما مصراته هم‎چنان در محاصره نيروهاي قذافي است و نيروهاي قذافي براي جلوگيري از پيشروي انقلابيون به شهر و از ترس بازپس گرفتن آن از شهروندان به عنوان سپر انساني استفاده مي‌كنند.

انتهاي پيام/ال.*

 
 
دوشنبه 1 فروردین 1390  10:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها