با حضور استاندار آذربايجان شرقي؛
نخستين فرماندار شهرستان خداآفرين معرفي شد
خبرگزاري فارس در مراسمي با حضور استاندار آذربايجان شرقي، همزمان با افتتاح فرمانداري جديد خداآفرين، رضا زاهدنيا به عنوان نخستين فرماندار اين شهرستان معرفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي استانداري آذريجان شرقي، احمد عليرضابيگي در مراسم افتتاح فرمانداري خداآفرين و معارفه فرماندار اين شهرستان، از فرماندار جديد خواست تا به عنوان نخستين فرماندار اين شهرستان تلاش كند با استفاده از قابليتها و ظرفيتهاي موجود در خداآفرين موضوع سرمايهگذاري را رونق دهد.
وي با اشاره به اينكه تمام كارهاي كشور بر اساس طرح و نقشه صورت ميگيرد، گفت: حضور معاون اول رئيس جمهور در خداآفرين و قول ايشان مبني بر تشكيل فرمانداري نشان از تفكر و مبناي سياست دولت بود.
وي امكان تاسيس فرمانداري در خداآفرين با وجود تعداد جمعيت محدود را پيام عدالت دولت برشمرد و افزود: توسعه شهرستان خداآفرين در اولويت كاري ما قرار دارد چرا كه بناي آن توليد و امكان بهرهوري از ثروتهاست.
وي فرمانداري تازهتاسيس خداآفرين را به يك زندگي نو پا تشبيه كرد كه نيازمند صرف انرژي براي پيشرفت است.
بيگي همچنين از بهرهمندي 40 روستاي اين شهرستان از نعمت گاز طبيعي در آينده نزديك خبر داد و افزود: سطح رضايت و افزايش خواستههاي مردم از دولت نشانگر اقتدار دولت است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود هدفمندي يارانهها را توزيع ثروت بين فقرا و مديريت ثروت توسط خود مردم دانست و گفت: با اعتمادي كه مردم به دولت دارند آينده اين عرصه كاملا روشن است.
نماينده مردم كليبر و هوراند در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم گفت: خداآفرين با وجود 35 هزار نفر جمعيت شهرستان شده است و بيشك اين اتفاقات به بركت حكومت اسلامي و دولت عدالت محور اتفاق افتاده است.
ارسلان فتحيپور تاكيد كرد: شهرستان خداآفرين و كليبر همگام با يكديگر توسعه مييابند.
نخستين فرماندار شهرستان خداآفرين نيز با اشاره به سابقه شناختي كه نسبت به ظرفيتها و توانمنديهاي زياد اين منطقه دارد گفت: انتظاري كه از مردم دارم اين است كه با همدلي و وحدت دست به دست هم دهيم تا شاهد شكوفايي و آباداني خداآفرين باشيم.
رضا زاهدنيا خداآفرين را يك منطقه محروم دانست و اظهار داشت: هر چند در مقايسه با گذشته در سايه انقلاب اسلامي تغييراتي در اين منطقه انجام گرفته است ولي تغييرات اساسي در چند سال اخير صورت گرفته و با توجه به آمار و ارقام بودجهاي كه در اين مدت به خداآفرين اختصاص يافته، برابر كل تاريخ خداآفرين است.
انتهاي پيام/ك30