خبرگزاري فارس: وزارت خارجه يمن در خبري فوري اعلام كرد كه نماينده يمن در سازمان ملل در اعتراض به خشونتهاي رژيم صنعاء عليه انقلابيون اين كشور استعفا كرد.
به گزارش فارس، خبرگزاري رويترز در خبري فوري به نقل از وزارت خارجه يمن خبر داد كه نماينده يمن در سازمان ملل در اعتراض به خشونتهاي دولت اين كشور عليه انقلابيون استعفاء كرد.
دكتر "هدي علي البان " وزير حقوق بشر يمن، "علي صالح تيسير " قائم مقام و "عادل محمد اليزيدي " مدير دفتر وي در اعتراض به وضعيت نابسامان حقوق بشر در اين كشور استعفا دادند.
در متن استعفانامه وزير حقوق بشر آمده است: شرايط غير طبيعي اوضاع حقوق بشر در كشور و تجاوزات غيرقانوني و غيرشرعي صورت گرفته ما را از ادامه فعاليت در سايه رژيمي كه حقوق بشر و آزاديهاي انسان را محترم نميشمارد، باز ميدارد و بر اين اساس ما در اعتراض به اين وضعيت از سمت خود استعفا ميدهيم.
اين در حالي است كه "فيصل امين ابوراس " سفير يمن در بيروت نيز در اعتراض به جنايات روز جمعه رژيم صنعا عليه انقلابيون از پست خود استعفا و اعلام كرد كه به انقلابيون يمني ميپيوندد.
رژيم "علي عبدالله صالح " روز جمعه با حمله به تظاهراتكنندگان در ميدان "التغيير " در صنعاء دستكم 52 انقلابي يمن را كشته و صدها نفر را زخمي كرد.