گروه بين الملل / حوزه خاورميانه
89/12/29 - 12:07
شماره:8912280556
برگ ديگري از رسوايي ديپلمات آمريكايي در هند
خبرگزاري فارس: نشريات هند اسناد ديگري از مداخله ها و فشارهاي سياسي آمريكا در روابط تهران و دهلي نو را افشا كردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در دهلي نو، روز شنبه برگ ديگري از مداخله هاي آمريكا در روابط ايران و هند از طريق چاپ اسناد ويكي ليكس در نشريات هند افشا شد.
نشريه "مهاراشترا تايمز " در اينباره گفت: "ديويد ملفورد " سفير سابق آمريكا در هند، قصد داشت تا در روابط تهران و دهلي نو به هر نحو ممكن خلل ايجاد كند و ترتيبي دهد تا مقامات هند عليه ايران در آژانس بين المللي انرژي اتمي رأي منفي دهند.
همچنين "نشريه هندو " گفت: مقامات آمريكا افزايش تنش سياسي در روابط ديپلماتيك هند و ايران را از اهداف اصلي خود قرار دادهاند امّا اين طرح با درايت مقامات ايران به نتيجه نرسيده است.
در اسناد منتشر شده ويكيليكس در نشريه "هندو " آمده است: مقامات كاخ سفيد ايجاد اختلافات مذهبي و قبيلهاي در هند را جزو برنامه هاي خود قرار داده بودند و سعي داشتند جنگهايي را نيز عليه مسلمانان اين كشور به راه بياندازند.
انتهاي پيام/++