0

ايجاد صلح تنها در يك جبهه امكان پذيز نيست

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ايجاد صلح تنها در يك جبهه امكان پذيز نيست

89/12/28 - 14:32
شماره:8912280356
نسخه چاپي ارسال به دوستان
يادداشت‌هاي شخصي محمود عباس از روند سازش-45
ايجاد صلح تنها در يك جبهه امكان پذيز نيست

خبرگزاري فارس: ايجاد صلح، در يك جبهه يا از يك بعد امكان پذير نيست. اسرائيل در نتيجه اشغالگري خود از جبهه سوريه و لبنان نيز با مشكلاتي روبروست. تلاش براي ايجاد صلح بايد فراگير باشد و بايد در همه جبهه ها به صورت جدي دنبال شود.

به گزارش فارس، كتاب خاطرات محمود عباس از جمله اسنادي است كه مي‌تواند براي محققين روند سازش و علاقمندان حوزه فلسطين مفيد باشد چرا كه عباس از جمله كليدي‌ترين مهره‌هاي روند سازش بوده است.
اگرچه اين خاطرات بيشتر حول محور مذاكرات اسلو و قبل از آن دور مي‌زند ولي اطلاعات ناب آن درباره نوع نگاه مبارزان فلسطيني با گرايشات غيراسلامي و غيرجهادي، نحوه ارتباط آنها با گروههاي صهيونيست از ابتدا تاكنون و روند سازش مي‌تواند براي مخاطبان آن جالب باشد. ضمن اينكه قاعدتاً نبايد از اين كتاب انتظار داشت تا با نگاه جهادي و اصيل مقاومت به موضوع بنگرد.

خبرگزاري فارس نيز به جهت اهميت اين موضوع، كتاب خاطرات محمود عباس را به طور كامل و به شكل سلسله‎وار منتشر مي‌كند.
قسمت چهل و پنجم اين مطلب به خوانندگان محترم ارائه مي‌شود:

*ايجاد صلح تنها در يك جبهه امكان پذيز نيست

ايجاد صلح، در يك جبهه يا از يك بعد امكان پذير نيست. اسرائيل در نتيجه اشغالگري خود از جبهه سوريه و لبنان نيز با مشكلاتي روبروست. تلاش براي ايجاد صلح بايد فراگير باشد و بايد در همه جبهه ها به صورت جدي دنبال شود. به همين دليل ما از بند شماره 2، اينگونه برداشت مي كنيم كه شما در بحث مرحله انتقالي به گونه اي عمل خواهيد كرد كه با دستيابي به راهكارهاي صلح با طرف هاي ديگر[سوريه و لبنان] منافاتي نداشته باشد.

*تلاش براي همگامي با نامه هاي آمريكا

ما پنج فاز مذاكرات را پشت سر گذاشته ايم. آخرين آنها در واشنگتن بود. ما نيز با شما هم عقيده هستيم كه بايد در رم، مذاكرات، دنباله مذاكرات و توافقات واشنگتن باشد.
ما در رابطه با انتقال قدرت، انتخابات قانون گذاري، مسائل مربوط به شهرك سازي و حقوق بشر اسناد و اطلاعاتي را ارائه كرديم كه از سوي هيئت اسرائيلي هيچ بازتاب مثبتي در اين رابطه ارائه نگرديد.
ما با دقت تمام كوشيديم اين اسناد و اطلاعات با قوانين بين المللي و نامه هاي دعوت كننده به صلح و نيز نامه تضيمن هاي آمريكا همسو باشد.
همان نامه هايي كه آمريكا يي ها در آن تأكيد كردند كه اين نامه ها با نامه هاي مشابهي كه به طرف هاي ديگر -به طور مشخص اسرائيل- ارسال كرده اند، هيچ تعارض و تناقضي ندارند.

*ما براي راضي كردن مردم فلسطين نيازمند اقدامات اعتمادسازيم

ما به صراحت تمام اعلام مي كنيم كه با وجود ملاحظات و نقطه نظراتي در خصوص مضمون و محتواي اين نامه ها -كه همان زمان به دولت آمريكا نيز اعلام كرديم به مضمون اين نامه ها پايبند هستيم و اعلام مي كنيم كه هرگونه عقب گرد يا تغيير موضع نسبت به اين نامه ها موجب مي شود ما در مقابل ملت خويش با چالش مواجه مي شويم و در صورت پذيرش اين امر-كه هرگز چنين نخواهد شد-، اعتماد مردم را از دست خواهيم داد.
بنابراين، مذاكره كنندگان جديد اسرائيلي با ديدگان خود مشاهده خواهند كرد كه آنچه نوشته ايم منطقي و واقعي مي باشند. اين امر نيازمند اقدامات فوري شما و اقدامات اعتمادساز طرف اسرائيلي است تا بتوانيم فوراً وارد مرحله برگزاري انتخابات قانونگذاري و توافق براي انتقال قدرت بشويم.

*شرايط اوليه فلسطين براي سازش

اين نامه، پيوستي درباره اقدامات اعتمادساز داشت كه نكات زير را در برداشت:
1.آزادسازي همه زندانيان سياسي.
2.لغو قانون بازداشت اداري و قوانين حالت هاي فوق العاده كه از دوران قيموميت تاكنون در حال اجراست.
3.تعطيلي دو بازداشتگاه انصار3 و نفحة.
4.رفع محدوديت و ممنوعيت آزادي فعاليت هاي سياسي.
5.بازگرداندن تبعيدشدگان بر اساس قطعنامه هاي شوراي امنيت.
6.لغو ماليات هايي(پنج گانه) كه از سال 1967 تاكنون اعمال مي شود.
7.متوقف شدن مصادره اموال و اراضي فلسطيني ها و بازگرداندن اموال مصادره شده به صاحبان قانوني آنها.
8.تسهيل در روند به هم رساندن خانواده ها .
9.لغو محدوديت هاي ساختمان سازي.
10.لغو محدوديت هاي ساختمان سازي.
11.لغو نظام گرين كارت وآزادي آمد و شد به قدس.

ادامه دارد...
انتهاي پيام/ي

 
 
شنبه 28 اسفند 1389  9:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها