
مواد لازم: ۴
عدد تخم مرغ - وانیل - خامه - نمک - شکر
طرز تهیه:
برای درست کردن این فر به ماکروفر هم احتیاج داریم. قبل از شروع کار فر رو هم بگذارین رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت که گرم بشه ...
یه همزن و ظرفی که بشه گذاشتش تو ماکروفر آماده کنین
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنین
توی یه ظرف ۴ تا قاشق غذاخوری شکر بریزین
بعد ۴۰۰ گرم خامه اضافه کنین و به آرومی هم بزنین(سریع هم نزنین یا مثلا با همزن برقی.بهتره با همون همزن های دستی به آرومی هم بزنین)
بعد بگذارین تو ماکروفر حدود ۲ دقیقه تا شکرش ذوب بشه
تو این فاصله زرده ها رو بزنین تا یکدست بشه. وقتی که ۲ دقیقه سپری شد تخم مرغ زده شده رو به مخلوط خامه و شکر اضافه کنین و آروم هم بزینین و یه قاشق وانیل و یکم نمک و با هم قاطی و به مواد اضافه کنین ...
بعدش بازهم به آرومی هم بزنین. وقتی که آماده شد. تو ظرف نسوز و نشکن(مثل ظرف ژله یا کاپ کیک) بریزین و بگذارین توی یه قابلمه یا ماهیتابه ای که ار تفاعش زیاد باشه ...
(قابلمه ای که استفاده میکنین باید نسوز باشه یا بهتره از ظروف مخصوص فر استفاده کنین))
ظرفها با فاصله از هم بچینین تو ظرف و
تا نصفه ظرف رو آب کنین ( از همون روش بن ماری میخواهیم استفاده کنیم)
اونقدری آب بریزین که تا نصف ارتفاع ظرف آب باشه که موقع جوشیدن و قل قل کردن آب به درون مواد راه پیدا نکنه. در فر رو ببندین و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تحت دمای ۳۵۰ درجه بگذارین بمونه... بعدش ژله ای شکل میشه.سر که شد بگذارینش تو یخچال به اندازه یه شب تا صبح بمونه تا خودشو بگیره.. وقتی که خنک شد از یخچال بیرون بیاریدش
یک فندک در دست بگیرید و با کمک فنک یکم حرات به یکم شکر بدین تا قهوه ای بشه
میتونین از شکر معمولی استفاده کنین
میتونین از شکر قهوه ای استفاده کنین
در هر حال یکم دیگه بگذاریت خنک بشه و نوش جان فرمائید.